Bodyguard-ul lui Kanye West, concediat pentru că nu a apăsat butonul corect la lift

Kanye West, cel mai fițos client de la Hollywood? Ce spune fostul său bodyguard!

Fostul bodyguard al lui Kanye West, Steve Stanulis, a făcut o serie de declarații acide la adresa lui rapperului, în cadrul podcastului Hollywood Raw. Stanulis a dezvăluit că rapperul l-a concediat în 2016, iar motivele au fost unele exagerate. Bodyguardul a declarat că West a fost „cea mai puțin plăcută persoană” pentru care a fost nevoit să lucreze, iar regulile acestuia erau „ absolut ridicole”.

Stanulis a dezvăluit că rapperul a avut o criză de nervi chiar în prima zi în care s-au întâlnit, din cauza faptului că bodyguardul nu a știut ce buton să apese în lift, pentru a ajunge la un anumit studio. Steve a povestit că West și-a ieșit din minți și a început să țipe în fața liftului.

Vrei să spui că nu ai sunat înainte să afli unde trebuie să ajung?”, ar fi spus Kanye West.

Eu i-am spus: „Frate, putem să rezolvăm situația asta în trei feluri. Poți să îmi spui tu pe ce buton să apăs, și așa voi știi de acum încolo. Poți să apeși tu butonul, iar eu voi vedea unde ai apăsat și voi ține minte. Sau poți să stai aici și să îmi spui toată ziua cât de important este timpul tău, și așa nu vom ajunge nicăieri”, a povestit Steve Stanulis.

Acesta a povestit că West avea niște reguli ciudate, și că de fiecare dată când ieșea pe stradă, avea alături de el, zece gărzi de corp, care mergeau în spatele său. Astfel, lui Stanulis îi era greu să îl protejeze pe Kanye, de toți fanii care se apropiau.

S-a întâmplat ca de multe ori să nu ne înțelegem, așa că îi dădeam una, două sau trei opțiuni, iar el o alegea mereu pe prima”, a povestit Stanulis.

De asemenea, Stanulis a dezvăluit că West nu îl lăsa să urce în aceeași mașină cu el, atunci când călătoreau și nici să stea la aceeași masă cu el, când ieșeau la cină.

Bodyguardul a povestit că West a fost cel mai dificil client al său, fiind de asemenea și cel mai „exigent, dificil și egoist” om cu care a lucrat până acum. În schimb, Stanulis a avut numai cuvinte de laudă la adresa foștilor săi clienți, declarând că Tobey Maguire din Spider-Man este un om absolut minunat, iar la fel sunt și Alanis Morissette, Woody Harrelson, Matt Damon, Ben Affleck și Stephen Baldwin.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.