Cele mai stupide motive pentru care zece cupluri au divorțat

Iată care au fost cele mai stupide motive de divorț, invocate de câteva cupluri americane.

Oamenii divorțează în ziua de astăzi din cauza neînțelegerilor, a geloziei, infidelității sau a problemelor financiare, însă există și cazuri mai excentrice, în care motivele sunt cu totul diferite față de cele clasice. Așa că am aruncat o privire pe Reddit și am aflat care au fost cele mai stupide motive de divorț, invocate de câteva cupluri americane. Iată răspunsurile amuzante ale avocaților sau ale rudelor!

Prințul turc și aleasa sa

Am avut un client care mi-a spus că soția sa a fost victima unei fraude online. Aceasta ar fi primit un e-mail de la un anumit prinț turc, ea l-a crezut și a spus că se duce să îi dea 45.000 de dolari și că se mută în Turcia ca să se mărite cu el. I-a spus clientului meu că dacă nu iese bine treaba, se întoarce la el”.

Băiatul lui mama

„Clienta mea a divorțat de soțul ei pentru că acesta a insistat să își aducă mama în luna de miere. Motivul? Mama lui încă îl alăpta. Da, pe soț, un bărbat adult, care încă era alăptat”.

Ce plutește în toaletă?

„M-am confruntat cu multe divorțuri de-a lungul carierei. Dar țin minte că am avut un client care a divorțat pentru că soția sa lăsa mereu urme de fecale în toaletă”.

And another one!

Am avut o colegă care a fost căsătorită de șapte ori. A divorțat de un tip pentru că arăta prea bine și nu avea încredere în el. De alt soț a divorțat pentru că acesta i-a adus hotdog de la alt restaurant, nu de la cel de la care ea comandase inițial”.

Prea multă cafea

Mama mi-a spus că mariajul ei s-a destrămat în momentul în care a aflat că tata cheltuia 65 de dolari pe săptămână la Starbucks”.

Pasionații de artă

În anii 70, oamenii făceau lucruri absolut ridicole. Unchiul meu a divorțat de mătușa mea, pentru că a realizat că amândoi vedeau lucruri diferite în tablouri, nu mai aveau aceeași viziune”.

Egoista

Un client de-al meu a divorțat de soția sa, pentru că ea păstra chips-urile în mașină, pentru că nu voia să le împartă cu restul familiei”.

Cu zahăr sau fără?

Un client de-al meu a divorțat de soția lui pentru că aceasta îl întreba în fiecare dimineață cum vrea să îi prepare cafeaua. În fiecare dimineață, aceeași întrebare, timp de șapte ani”.

Mireasa sau sora?

Știu pe cineva care a divorțat chiar în ziua nunții. Mirele dansa cu una dintre surorile sale la petrecere, iar mireasa i-a spus să înceteze. Sora mirele a încercat să o lovească pe mireasă, însă a lovit-o în schimb pe sora miresei. S-a iscat o adevărată nebunie. La finalul serii, mireasa l-a pus pe mire să aleagă între ea și surorile lui. Mirele a spus că este de partea surorilor sale”.

Biletul de adio

Mătușa mea a divorțat de unchiul meu printr-un bilet. A dezlipit eticheta de pe o pulpă de porc și a scris pe ea „Te părăsesc pentru Diane”. Unchiul meu nu știa dacă ar trebui să fie mai confuz în privința faptului că mătușa mea era lesbiană sau că îi scrisese un bilet pe eticheta unei pulpe de porc”.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.