Noi dezvăluiri șocante în cazul morții lui Avicii. DJ-ul suedez ar fi fost ucis!

Hackerii Anonymous fac dezvăluiri șocante privind moartea lui Avicii!

În urmă cu doi ani, anunțul morții lui Avicii șoca întreaga industrie muzicală. Celebrul DJ suedez a fost găsit mort în camera sa de hotel, din Oman, iar în urma autopsiei, autoritățile au declarat că acesta s-a sinucis, producându-și o hemoragie puternică.

Potrivit mai multor surse apropiate anchetei, Avicii „a pierdut o cantitate mare de sânge” după ce s-ar fi tăiat. El a spart o sticlă și a folosit cioburile ca să-și provoace mai multe răni. Două surse susțineau în 2018, că tăietura a fost făcută la nivelul gâtului, însă o a treia a declarat că artistul și-ar fi retezat venele de la încheietură.

Acum, după doi ani de la moartea lui Avicii, grupul de hackeri Anonymous a ieșit din nou la lumină, pentru a-l amenința pe Donald Trump, făcând o serie de dezvăluiri șocante. Aceștia au declarat că moartea Prințesei Diana ar fi fost provocată și că decesul lui Avicii nu a fost o sinucidere, ci un asasinat. 

Conform grupului Anonymous, DJ-ul suedez ar fi avut informații despre cazul Epstein și despre insula secretă unde milionarul gestiona o rețea de pedofilie, din care ar fi făcut parte artiști, politicieni și persoane influente. Hackerii susțin că DJ-ul ar fi fost ucis pentru a nu dezvălui informații despre rețeaua coordonată de Epstein, care a murit de asemenea în condiții suspecte, în închisoare.

(Jeffrey Epstein & Donald Trump)

În plus, cei de la Anonymous i-au încurajat pe oameni să urmărească videoclipul piesei „For a Better Day”, în care Avicii a expus cât se poate de clar problema pedofiliei și a traficului de minori.

Cazul Jeffrey Epstein a cutremurat opinia publică. Celebrul miliardar a abuzat sexual sute de fete, inclusiv minore, și a scăpat aproape nepedepsit, iar moartea sa a atras și mai multe semne de întrebare. Prințul Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, ar fi fost de asemenea implicat în rețeaua de prostituție condusă de Epstein. De asemenea, fostul ministru american al Muncii, Alexander Acosta, a fost nevoit să-și dea demisia, fiind parțial responsabil pentru că Epstein a scăpat de pedeapsa de închisoare cu viața în anii 2000. Iar despre Bill Clinton și Donald Trump se știe că erau prieteni cu Epstein.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.