VIDEO | Vloggerița Bianca Adam, cunoscută sub numele de Tequila, a fost bătută în plină stradă

Tequila a povestit într-un vlog cum a fost bătută din cauza unei bucăți de marmură.

Bianca Adam, unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, cu 1,6 milioane de subscriberi pe YouTube, a fost bătută în plină stradă. Tequila a povestit că a fost victima unui dezvoltator imobiliar în plină stradă, în apropierea casei sale şi nimeni nu a vrut să o ajute, deşi era rănită.

Totul a pornit de la o bucată de marmură spartă. Se pare că bărbatul era furios și susținea că aceasta i-ar fi spart o bucată de marmură cu mașina, pe care o parcase lângă un bloc de-al său.

Bianca spune că a fost chemată la mașină, iar apoi lucrurile au degenerat rapid. Ea a fost agresată și bătută, fiind lăsată, printre altele, fără telefon, iar prietenul care o însoțea s-a ales cu fruntea spartă.

„Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii.... şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui", a mai precizat vloggeriţa Tequila care a fost lovită cu fierul în coapsă şi în mână.

Și mai șocant pentru vloggeriță a fost faptul că deși în zonă se aflau mai multe persoane cărora chiar le-a cerut ajutorul, nimeni nu a intervenit. Mai mult, nimeni nu i-a dat telefonul să sune la poliţie și i-au spus să iasă afară.

„Eram îmbrăcată sport, cu un hanorac negru, aveam mască și pantaloni cu tur. Nimeni nu a vrut să mă ajute. Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am mers 30 de minute și nimeni nu mă ajuta”, a spus ea.

Bianca a depus cerere la poliție, iar potrivit certificatului medico-legal, aceasta a avut leziuni la mână și o vânătaie de 17 centimetri pe coapsă, după ce a fost lovită cu o rangă. În plus, după spusele ei, se pare că agresorul a continuat să o amenințe chiar și în secția de poliție.

Urmăreșe întrega poveste aici!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.