O mai ții minte pe mama Robertei din Rebelde? Uite cum arată acum actrița, la 14 ani după terminarea serialului

O mai ții minte pe Alma Rey din Rebelde? Uite cum arată acum Ninel Conde!

În 2004, Rebelde făcea furori în întreaga lume: toate adolescentele visau să aibă uniforme precum personajele din serial și fredonau piesele celebre ale trupei mexicane RBD. Din păcate, serialul s-a încheiat în 2006, iar trupa RBD și-a încetat activitatea în 2009. Însă actorii din telenovela Rebelde au fost extrem de îndrăgiți în întreaga lume, iar pentru mulți dintre ei, acest serial a fost un pas important în carieră.

Însă din distribuția serialului au făcut parte și câteva superstaruri mexicane, care erau deja cunoscute publicului, în 2004. Iar aici este vorba despre Ninel Conde, actrița care a interpretat-o pe Alma Rey, mama excentrică a Robertei. În 2004, Conde era deja celebră în Mexic, având o carieră de succes ca model, cântăreață și actriță. Așa că putem spune că rolul din Rebelde i s-a potrivit mănușă.

Acum, frumoasa actriță are 43 de ani și din câte se pare, nu a îmbătrânit deloc. Ninel Conde arată la fel de bine ca pe vremea când juca în serialul Rebelde, iar imaginile cu siguranță spun adevărul.

În plus, Ninel a rămas foarte bună prietenă cu Dulce Maria, cea care i-a fost fiică în serialul „Rebelde”. Cele doua s-au reîntâlnit la diverse evenimente și nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună.

După încheierea proiectului Rebelde, Ninel Conde a mai avut câteva apariții în telenovele, printre care „Fuego en la sangre”, „Mar de amor” și „En tierras salvajes”. În schimb, cariera sa muzicală pare să fi luat o pauză, cel mai recent album fiind lansat în 2010.

Ninel Conde trăiește o adevărată dramă

Ninel Conde trăiește o adevărată dramă, din cauza faptului că a pierdut custodia fiului său în vârstă de cinci ani. Actrița a declarat că tatăl copilului său i-a interzis de trei luni să își viziteze fiul, iar cazul a ajuns în presa mexicană. Ninel Conde l-a acuzat pe fostul său partener, Giovanni Medina, că ar fi amenințat-o încă din perioada în care formau un cuplu. Medina ar fi avertizat-o pe Ninel Conde că îi va lua custodia copilului, dacă artista îl va părăsi.

„Se pare că amenințările fostului meu partener au fost puse în aplicare, mă refer la faptul că dacă noi ne vom despărți, el îmi va lua fiul și va face tot posibilul ca eu să nu îl mai văd niciodată. Mereu mi-a spus că este apropiat de secretarul de stat și că are prieteni influenți”, a declarat Ninel Conde, pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, președintele Mexicului, Manuel Lopez Obrador, a intervenit personal pentru a rezolva această situație, iar Ninel Conde a reușit să ia legătura telefonic cu fiul ei, Emannuel, în vârstă de cinci ani.

Vin în fața tuturor, nu ca Ninel Conde, artista, ci Ninel Herrera, o mamă care nu a reușit să își vadă copilul de trei luni, fără niciun motiv serios. Acest domn, Giovanni Medina se folosește de toate relațiile pe care le are în Guvern și de toți prietenii săi funcționari, pentru a mă ține departe de copilul meu. Vreau să se facă dreptate, au trecut trei luni de când sunt ținută departe de copilul meu și vreau să îl țin în brațe, să îi spun cât de mult îl iubesc”, a dezvăluit Ninel Conde.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.