FOTO | Hachiko de Thailanda. Un câine pierdut și-a așteptat stăpânii în același loc timp de 4 ani!

Povestea emoționantă a lui BonBon care și-a așteptat stăpânii timp de patru ani în același loc!

Cu siguranță există mai multe motive pentru care câinii sunt numiți cei mai buni prieteni ai omului. Dincolo de faptul că sunt extrem de amuzanți și drăgălași, ei le oferă stăpânilor dragoste necondițioantă și devotament pănă în ultimul moment.

Există sute de povești despre relația dintre câini și stăpâni, iar unii au devenit chiar și personaje de film. Totuși, astfel de lucruri continuă să se întâmple și în viața reală și emoționează o lume întreagă.

Un tânăr din Thailanda, pe nume Anuchit Uncharoen, a postat câteva fotografii cu un câine slăbit, care părea abandonat pe marginea unui drum din districtul Mueang. El a vrut să afle mai multe despre povestea câinelui și nu mică i-a fost mirarea când a aflat că acesta nu părăsise locul timp de 4 ani de zile!

Se pare că o localnică a încercat să îl ia acasă, dar după câteva zile, cățelul a fugit și s-a întors în același loc. În loc să-l forțeze să stea în curtea ei, aceasta a decis să vină să-i aducă apă și mâncare zilnic, în locul ales de acesta.

Impresionat, Anuchit i-a făcut cunoscută povestea pe o rețea de socializare, iar postarea s-a viralizat rapid. Spre uimirea tuturor, după doar câteva zile, acesta a fost contactat de o familie care i-a scris că bietul câine semăna izbitor de mult cu animalul lor de companie, BonBon, pe care-l pierduseră cu patru ani în urmă.

Stăpânii au încercat să îl caute după ce au realizat că a dispărut, dar nu l-au mai găsit. Acum, ei au venit imediat să își ia cățelul înapoi. Deși acesta s-a bucurat extrem de mult când i-a revăzut, se pare că s-a atașat atât de mult de noua lui casă încât nu a mai vrut să plece.

Așa că el a rămas în grija tinerei care l-a hrănit în toți acești ani, dar stă tot pe stradă. De asemenea, Noi, fostul său stăpân, a promis că-i va ajuta pe localnici cu bani, ori de câte ori va fi nevoie, pentru îngrijirea câinelui.

FOTO: UNILAD

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.