Dulce Maria este însărcinată pentru prima dată! Cum au reacționat foștii săi colegi din trupa RBD?

Dulce Maria și soțul ei, Paco Alvarez, au anunțat că vor deveni în curând părinți.

Dulce Maria și soțul ei, Paco Alvarez, au anunțat că vor deveni în curând părinți. Fosta membră a trupei RBD a făcut marele anunț pe Instagram, unde a confirmat că urmează să nască un băiețel.

Până aici ne-a fost! În mijlocul acestui haps și al incertitudinii care ne înconjoară, eu și Paco vrem să vă dezvăluim o veste care ne umple inimile de dragoste, fericire și recunoștință. Miracolul vieții găsește întotdeauna un mod de a se manifesta. Sunt însărcinată! Vom fi părinți!

Suntem foarte fericiți amândoi, vom începe o nouă etapă și îl așteptăm cu toată dragostea pe fiul nostru. Chiar dacă circumstanțele sunt dificile pentru noi toți, din cauza acestei pandemii, avem încredere în Dumnezeu!”, a spus Dulce Maria.

Postarea lui Dulce Maria a adunat sute de aprecieri din partea fanilor, iar colegii săi din trupa RBD au felicitat-o de asemenea. Cea mai fericită a fost Anahi, care este deja o mamă cu experiență, având doi copii.

Ce veste frumoasă! Vei fi cea mai bună mamă din lume! Pregătește-te! Să fiți binecuvântați!”, a scris Anahi, într-un comentariu pe Instagram.

Omggggggg, felicitări Dulllll!”, a scris Christian Chavez.

„Ce veste minunată! O nouă etapă frumoasă în viețile voastre!”, i-a transmis Christopher Uckermann.

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit anul trecut, în luna noiembrie, după patru ani de relație.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.