Cinci seriale super tari care au fost anulate în 2020

Se pare că anul acesta ne vom lua adio de la câteva seriale care au făcut istorie.

Se pare că anul acesta ne vom lua adio de la câteva seriale care au făcut istorie. Producții celebre precum Supernatural sau Modern Family au fost anulate, iar motivele sunt diverse. Unele seriale nu mai aveau o audiență ridicată, iar pentru altele, scenariștii pur și simplu nu au mai avut inspirație. Așa că iată care sunt producțiile care nu vor mai beneficia de sezoane noi!

How to get away with murder

Serialul „How To Get Away With Murder” s-a încheiat odată cu lansarea celui de-al șaselea sezon. După ce ultimul sezon a fost difuzat de ABC anul trecut, acum poți urmări integral tot serialul pe Netflix.

Dacă nu l-ai urmărit până acum, merită să o faci! Serialul are nota 8.1 pe IMDB, iar distribuția este una destul de bună.  În serial, Viola Davis este Annalise Keating, o profesoară celebră pentru cazurile pe care le-a câștigat ca avocat al apărării. Înconjurată de studenți ambițioși, Keating se va trezi implicată într-un caz de crimă, care va duce la o investigație paralelă cu cea a autorităților. Poate că profesoara și studenții gândesc ireproșabil în teorie, dar cum se vor descurca ei în practică?

Modern family

ABC a anunțat anul trecut că serialul Modern Family nu va reveni cu un nou sezon în 2020. Se pare că celebra producție s-a încheiat odată cel de-al 11-lea sezon, iar producătorii nu au oferit alte detalii, privind această decizie.

Serialul Modern Family este o comedie, care se învârte în jurul a trei tipuri diferite de familii, care trăiesc în Los Angeles, și care sunt interconectate prin Jay Pritchett și copiii lui, Claire Dunphy (Pritchett) și Mitchell Pritchett.

The Good Place

NBC a anunțat că cel de-al patrulea sezon al serialului „The Good Place” va fi ultimul. Conform producătorilor, serialul nu a fost anulat, decizia fiind de fapt a scenariștilor. Aceștia și-au dorit să încheie povestea odată cu cel de-al patrulea sezon, fără să ofere alte detalii. Să fie oare lipsă de inspirație?

Serialul spune povestea lui Eleanor Shellstrop, o femeie care se trezesște în viața de după moarte, într-o utopie selectivă, asemănătoare raiului. Cu toate acestea, Eleanor își dă seama că a fost trimisă din greșeală acolo, așa că trebuie să-și ascundă defectele în fața tuturor, încercând să devină o persoană mai bună.

Criminal Minds

CBS  a decis ca serialul „Criminal Minds” să fie anulat în 2020. Serialul a debutat în 2005, iar de atunci, acțiunea s-a extins pe parcursul a 15 sezoane. Astfel, „Criminal Minds” a ajuns să fie unul dintre cele mai longevive seriale din toate timpurile.

Serialul „Criminal Minds” se concentrează asupra unei echipe de specialiști FBI care analizează cele mai bolnave minți criminale ale țării, anticipându-le următoarele mișcări înainte ca acestea să lovească din nou. Cel mai experimentat agent din Unitatea de Analiză Comportamentală este David Rossi, membru fondator UAC, care revine pentru a ajuta echipa să rezolve noi cazuri.

Supernatural

CW a decis să anuleze serialul Supernatural, după 15 ani. Se pare că producția se va încheia odată cu lansarea celui de-al 15-lea sezon, iar motivul ar fi unul destul de serios. Scenariștii au declarat că nu mai pot continua povestea, deoarece nu mai au idei pentru un nou sezon.

Serialul Supernatural spune povestea lui Sam și a lui Dean, doi frați uniți de același destin: ei călătoresc prin pustiul câmpiilor americane cu misiunea de a găsi și a ucide cele mai înfricoșătoare creaturi ale întunericului, de care oamenii au auzit doar din legende și superstiții. În timpul acestei lupte cu răul, Sam descoperă că are o serie de abilități paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar și apropierea pericolelor. Încurajați de propriul tată să se avânte în această aventură pentru a găsi creatura care le-a ucis mama cu mulți ani în urmă, cei doi frați declanșează o adevărată vânătoare a demonilor: vampiri, vârcolaci și fantome, acestea sunt doar câteva dintre creaturile cu care Sam și Dean se confruntă.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.