Cool Stuff

„365 Days”, noul „Fifty Shades of Grey” polonez? Filmul care ocupă primul loc în România, în topul Netflix

Producția „365 Days”, de pe Netflix, ocupă prima poziție în topul celor mai urmărite filme de pe platformă.

Christian Grey din celebra serie „Fifty Shades of Grey” este deja de domeniul trecutului, pentru că acum, un nou film erotic face senzație în întreaga lume. Este vorba despre producția „365 Days”, de pe Netflix, care ocupă prima poziție în topul celor mai urmărite filme de pe platformă.

Filmul a fost deja numit „versiunea poloneză a peliculei Fifty Shades of Grey”, iar acest lucru nu e deloc surprinzător, deoarece protagonistul este un fel de Christian Grey, un bărbat chipeș, puternic și bogat, care are dorințe sexuale întunecate, dar și o nevoie excesivă de control.

„365 Days” a primit o mulțime de recenzii negative din partea criticilor, care au descris filmul ca fiind „cu adevărat teribil ” sau „o porcărie”. Totuși, publicul a fost de o altă părere, ținând cont că filmul încă ocupă prima poziție în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix.

Despre ce este vorba în filmul „365 Days”?

Filmul „365 Days” spune povestea Laurei, o femeie care este răpită în timpul unei vacanțe, de un mafiot chipeș, pe nume Massimo. Acesta este obsedat de Laura, de mai mulți ani, iar după ce o răpește, acesta îi oferă acesteia un an pentru a se îndrăgosti de el. Dacă aceasta nu se îndrăgostește de el într-un an, acesta îi va acorda libertatea de a pleca. Evident, filmul cuprinde o mulțime de momente erotice, însă în același timp, povestea este una destul de controversată, deoarece se bazează pe o relație toxică.

Criticul Bartek Cierlica a comparat filmul „365 Days” cu o versiune modernă a basmului „Frumoasa și Bestia”, fiind vorba de o relație care „începe cu un sentiment de teamă”. Filmul nu este unul pe care să-l urmărești alături de părinții tăi, însă producția a ajuns pe primul loc în clasamentul Netflix datorită numărului mare de accesări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.