Cool Stuff

Cu cine se iubește în realitate chipeșul actor din „365 Days”. Află acum povestea lui Michele Morrone!

Află povestea spectaculoasă de viață a lui Michele Morrone, actorul din filmul „365 Days”.

Deși a cucerit o mulțime de femei cu rolul lui Massimo, din „365 Days”, viața italianului Michele Morrone nu este chiar la fel de spectaculoasă precum cea a personajului pe care l-a interpretat, cel puțin nu din punct de vedere amoros.

Actorul s-a născut în 1990, în Melegnano, iar de-a lungul carierei, acesta a cochetat atât cu modelling-ul, cât și cu muzica. Totuși, actoria este marea sa pasiune, iar până acum, Morrone a apărut doar în producții italiene și poloneze.

Până să devină faimos în întreaga lume, datorită filmului „365 Days”, Morrone era cunoscut în Italia datorită producției „2+2=5”. De asemenea, acesta a mai avut un mic rol în filmul „The Trial”, dar și câteva apariții la TV, în concursul „Ballando con le stelle”.

Deși are 5 milioane de urmăritori pe Instagram, Michele este destul de discret cu viața sa personală, așa că multă lume se întreabă dacă acesta este căsătorit sau nu.

Michele Morrone, un super-tătic

Michele Morrone a fost căsătorit în trecut cu Rouba Saadeh, o creatoare de modă din Italia, cunoscută pentru colaborările sale cu Elie Saab. Cei doi au fost căsătoriți patru ani, însă au divorțat în 2018. În urma divorțului, aceștia au stabilit să dețină custodia comună a copiilor, iar conform unor surse, cei doi încă țin legătura.

Michele Morrone are doi fii cu fosta sa soție, pe Marcud și Brado, alături de care petrece destul de mult timp. Actorul publică destul de des fotografii cu copiii săi, de care este foarte mândru.  

De la grădinar, la superstar

După divorț, Michele Morrone a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia și a renunțat pentru o perioadă la actorie, preferând să lucreze ca grădinar într-un mic sat italian.

În urmă cu un an eram la un pas să renunț la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorțul de soția mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreține, nu mai aveam niciun ban în buzunar. Dar viața e ciudată, când simți că ești la pământ, destinul îți pune în față o nouă provocare, iar dacă tu ești îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeți în voi… întotdeauna”, a scris actorul într-o postare mai veche pe Instagram.

Cine este iubita lui Michele Morrone?

În trecut, s-a zvonit că actorul ar avea o relație cu colega sa din filmul „365 Days”, însă acesta a dezvăluit că între el și Anna Maria Sieklucka e doar o frumoasă relație de prietenie. Acesta a declarat că Anna îi este o foarte bună prietenă, chiar dacă între ei este o chimie extraordinară în fața camerelor de filmat.

În prezent, Michele Morrone ar fi single, sau cel puțin asta reiese din postările sale de pe rețelele de socializare, în timp ce partenera sa din filmul „365 Days” s-a căsătorit de curând cu un alt actor.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.