Kiss Music News

Michele Morrone face furori cu filmul „365 Days”, dar și cu vocea sa sexy. Uite cât de bine sună piesele sale!

Michele Morrone a cucerit topurile muzicale cu primul său album!

După ce ne-a cucerit cu rolul lui Massimo, din blockbuster-ul „365 Days”, Michele Morrone ne surprinde acum cu un album muzical, numai bun de pus pe repeat. Artistul italian ocupă primele poziții ale topurilor din întreaga lume, cu albumul său de debut – „Dark Room”, care a fost înregistrat la începutul anului 2020, înainte de premiera filmului „365 Days”.

Patru dintre piesele de pe album, „Hard For Me", „Feel It", „Watch Me Burn" și „Dark Room", sunt incluse pe coloana sonoră a filmului. Aceste piese au explodat pe toate platformele de streaming și au ajuns pe primele poziții ale topurile din întreaga lume.


Albumul este senzual, pe alocuri erotic, foarte pasional, dar cel mai important este ca prezintă foarte bine sufletul artistic al lui Michele. Artistul este un compozitor și un cântăreț foarte talentat, iar în timpul liber, acesta pictează și sculptează, iar ocazional îl vedem și pe micile ecrane, în diferite producții.

Michele plănuiește să se întoarcă în studio foarte curând, pentru a începe să lucreze la câteva piese noi, așa că abia așteptăm să ascultăm ceva fresh!

Ascultă acum albumul lui Michele Morrone - „Dark Room”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.