Cum arată acum starurile din „H2O: Just Add Water”, la 14 ani de la lansarea serialului

Le mai ții minte pe Cleo, Emma și Rikki din serialul „H2O: Just Add Water”?

Cu siguranță și tu ți-ai petrecut verile în fața televizorului, urmărind aventurile celor trei sirene din insula Mako – Emma, Cleo și Rikki. Au trecut 14 ani de când serialul australian „H2O: Just Add Water” a debutat pe micile ecrane, iar acum, ne aducem aminte cu nostalgie de personajele noastre preferate. Iată cât de mult s-au schimbat starurile din serial și ce s-a întâmplat cu cariera lor, după încheierea proiectului.

Claire Holt (Emma)

Claire Holt a părăsit serialul „H2O” la finalul celui de-al doilea sezon, și din câte se pare, aceasta a fost cea mai bună decizie pentru cariera sa. Actrița australiană a obținut apoi un rol în Pretty Little Liars, însă am avut ocazia de a o vedea și serialele The Vampire Diaries și The Originals. Între timp, Claire s-a căsătorit și a născut un băiețel.

Phoebe Tonkin (Cleo)

După încheierea serialului „H2O”, Phoebe a obținut un rol în serialul „Home and Away”. Însă, în 2011, aceasta a decis să își încerce norocul la Hollywood și s-a mutat în Statele Unite, unde a fost pentru o perioadă model și ambasador Chanel. Ulterior, Phoebe Tonkin a obținut un rol în serialul „The Vampire Diaries”, iar apoi în „The Originals”.

Cariba Heine (Rikki)

Spre deosebire de colegele sale, Cariba nu a reușit să dea lovitura în Statele Unite, însă și-a continuat cariera de actriță în Australia, unde a apărut în producții precum „The Future Machine”, „Dance Academy”, „Hiding” sau „Home and Away”.

Angus McLaren (Lewis)

După încheierea serialului „H2O”, Angus McLaren a obținut câteva roluri în producții australiene, precum „Home and Away”, „Bloom” sau „Packed to the Rafters”. Însă, acesta a apărut în blockbuster-ul Hotel Mumbai.

Burgess Abernethy (Zane)

Dacă în serialul „H2O”, Burgess ne-a cucerit cu rolul lui Zane, câțiva ani mai târziu, australianul a interpretat rolul Prințului Willliam, în filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance”. 

Cleo Massey (Kim)

După serialul „H2O”, Cleo și-a continuat cariera de actriță și a apărut în „Stage Mums” și „We Were Tomorrow”. În prezent, aceasta are propriul canal de YouTube, unde postează vlog-uri despre activitățile ei.

Brittany Byrnes (Charlotte)

Brittany Byrnes s-a schimbat destul de mult în ultimii ani. Actrița este acum brunetă, iar acest look i se potrivește perfect. Aceasta a mai jucat în ultima perioadă în „Scorched”, „Toybox” și „Wonderland”. De asemenea, Brittany lucrează și ca dansatoare și coregrafă.

Craig Horner (Ash)

După încheierea serialului „H2O”, Craig a apărut în serialele „Legend of the Seeker”, „Hindsight” și „Once Upon a Time”.

Indiana Evans (Bella)

Indiana Evans a înlocuit-o pe Claire Holt în „H2O”, în ultimul sezon al serialului. Apoi, actrița a obținut un rol în continuarea francizei „Blue Lagoon: The Awakening”, dar și în seriale precum „Secrets and Lies” și „House Husbands”. Însă din 2015, aceasta s-a retras din atenția publică.

 

 

 

 

 

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.