Zece comedii la care râzi cu lacrimi. Pe care le-ai văzut?

Iată zece comedii super tari pe care le poți urmări sâmbătă seara!

Sunt seri în care vrei să urmărești o comedie bună și nu știi la ce să te uiți. Am trecut cu toții prin asta, așa că ne-am gândit să facem o recapitulare a celor mai tari comedii lansate până acum. Ne-am amintit cât de tare am râs la seria „American Pie”, că am fost șocați de aventurile lui Kevin McCallister în „Singur Acasă” și că am rămas fără popcorn la „Grown Ups”.

Tu câte din comediile de mai jos ai văzut până acum?

Trainwreck

Amy este o femeie care-și trăiește viața fără să se justifice pentru ceva, chiar și atunci când ar cam fi cazul s-o facă. Încă din copilărie, Amy a fost învățată de tatăl ei că monogamia nu este realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină.

Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners, Amy începe să se întrebe dacă nu cumva există și oameni care cred în iubirea adevărată.

Borat

Sacha Baron Cohen, starul și autorul emisiunii "Da Ali G Show” aduce pentru prima dată pe marile ecrane personajul său din Kazahstan, Borat Sagdiyev, jurnalist. Borat pleacă din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar. Pe când străbate aceste ținuturi, Borat întâlnește persoane reale aflate în situații reale.

Comportamentul său neașteptat provoacă celor din jurul său reacții puternice, scoțând la iveală prejudecățile și ipocriziile tipice culturii americane. În unele cazuri, subiecții interviurilor lui Borat adoptă opiniile sale șocante despre rasă și sex, fiind de acord cu el, în timp ce alții încearcă să-i predea o lecție de patriotism referitoare la valorile occidentale.

Home Alone

Numeroasa familie McCallister pleacă în mare grabă la Paris să sărbătorească Crăciunul, dar îl uită pe Kevin McCallister acasă. Kevin, care are doar 8 ani, trebuie să înfrunte doi hoți care se pregătesc să-i jefuiască casa crezând-o nelocuită. Inteligent și curajos, Kevin, este nevoit să pună tot felul de capcane pentru a-și apăra locuința.

The Heat

Melissa McCarthy este Shannon, o polițistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede țandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata și aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri... Sarah și Shannon sunt atât de diferite, încât colaborarea le va împinge în afara zonei de confort, cele două ajungând să provoace prăpăd în jur.

Neighbours

Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne își reunesc forțele împreună cu regizorul Nicholas Stoller în VECINI DE COȘMAR, o comedie despre un cuplu frustrat și un grup de studenți.

După toate aparențele, tinerii părinți Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) trăiesc visul american completat de o fetiță adorabilă și o casă frumoasă în suburbii. Dar, cei doi vor să creadă că încă mai au ceva cool rămas în sufletul lor.

Când Mac și Kelly descoperă că noii lor vecini sunt membrii frăției Delta Psi Beta condusă de charismaticul Teddy Sanders (Efron), încearcă să se împace cu situația și să se descurce în limite decente. Dar, când văd că petrecerile frăției sunt din ce în ce mai dese și mai gălăgioase, cei doi își dau seama că e nevoie să facă eforturi mult mai mari pentru a-și apăra liniștea.

The 40-Year-Old Virgin

Andy Stitzer (Steve Carrell) are o slujbă lejeră la un magazin de electronice și un apartament drăguț, în care se mândrește cu o colecție de figurine de super-eroi și cu reviste de benzi desenate.
Însă Andy are o singură problemă: are 40 de ani și nu a făcut niciodată sex.

Prietenii lui de la magazin se dau peste cap pentru a-l face pe Andy să-și piardă virginitatea, dar nimic nu-l ademenește pe inocentul lor prieten să renunțe la castitate. Până când o întâlnește pe Trish (Catherine Keener), care are 40 de ani și trei copii.

American Pie

„American Pie" este o explorare fără prejudecăți a celui mai dorit - și mai umilitor - ritual din perioada adolescenței, cunoscut sub numele de „pierderea virginității”. În această lecție amuzantă despre viață, dragoste și sex, o gașcă de prieteni, sătui de reputația de virgini, se hotărăsc să treacă la acțiune.

Neexperimentați, dar plini de hormoni care clocotesc, băieții încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată. La rândul lor și fetele sunt la fel de stresate, dar și confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca 'prima dată' să fie ceva romantic.

The Hangover

Cu două zile înainte de nuntă, Doug și trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-și mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în șifonier un bebeluș de șase luni! Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiți să reia traseul din noaptea trecută pentru a-și da seama ce s-a întâmplat și pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

Grown Ups

„Oameni mari și fără minte”, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, și Rob Schneider, este o comedie completă despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieții de unde s-au despărțit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te și maturizezi.„

We're the Millers

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care își câștigă existența vânzând iarbă unor oameni de afaceri și casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Atunci când încearcă să ajute câțiva adolescenți, acesta este jefuit de trei tipi care îi fură toți banii și toată marfa, lăsându-l cu mari datorii la distribuitorul său, Brad (Ed Helms).

Pentru a scăpa de datorii și a-și salva viața, David trebuie acum să introducă în țară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândește la un plan infailibil și își forțează ciudații vecini să intre în joc. Astfel, cinica stripteuză Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) și timidul Kenny (Will Poulter) devin falsa familie a lui David. Cu o soție, doi copii și o rulotă imensă, noua familie Miller, în frunte cu David, se îndreaptă spre graniță pentru a sărbători Ziua Națională într-un weekend imprevizibil peste hotare.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.