Îți mai amintești de trupa Simplu? Iată ce mai fac astăzi foștii colegi ai lui Smiley

Trupa Simplu s-a despărit în 2011, dar încă le mai fredonăm piesele!

Deși Smiley apare frecvent pe micile ecrane și este unul dintre cei mai de succes artiști din România,  o parte din ceilalți membrii ai trupei Simplu au preferat să se retragă din lumina reflectoarelor.

Trupa Simplu a fost pe val încă de la începutul anilor 2000 și cu toții am dansat pe piesele lor. Cine nu a fredonat măcar o dată versurile pieselor „Oficial îmi merge bine”, „O secundă” sau „Oare știi” și nu zâmbește acum când își aduce aminte de acele vremuri?

Fanii au fost extrem de dezamăgiți în 2011 când membrii trupei au decis să meargă pe drumuri separate. De atunci, fiecare membru și-a făcut o carieră pe cont propriu, iar dacă pe Smiley și CRBL i-am tot revăzut la televizor, de ceilalți artiști ai trupei Simplu nu am mai auzit nimic.

Cu toate acestea, ei nu au stat degeaba și recent, au povestit cum arată viața lor acum, cu ce se ocupă și dacă mai țin legătura cu foștii lor colegi.

„Ne-am gândit că este cazul ca în vara asta să lansăm o nouă piesă marca Simplu. Cu toţii am convenit că Smiley trebuie să îşi facă timp pentru asta. Am rămas uluiți la concertul cu Smiley, de pe 1 martie, după ce am ridicat publicul în picioare, de parcă nu am fi luat vreodată o pauză”, mărturisea Taz, fondatorul trupei Simplu, în 2014, pentru click.ro.

Nici cel cunoscut drept Omu’ Negru nu s-a îndepărtat prea mult de industrie. El a povestit că lucrează pentru MediaPro Music, la distribuția digitală și impresariază artiști extrem de cunoscuți precum: Dorian Popa, Alina Eremia sau Anya. „Însă, încă mă mai țin de dans și mă văd constant cu băieții de la Simplu, de două ori pe săptămână, la Taz, la sală, unde ne mai antrenăm”.

De asemenea, și Francezu’ a rămas în zona artelor, dar s-a concertat mai mult pe desen și a declarat că aplică această artă în orice domeniu, de la tatuaje până la mobilă, decorațiuni sau haine personalizate. Piticu’ a povestit și el, pentru sursa citată, că nu s-a lăsat de dans. Mai mult decât atât, el ține cursuri de street-dance cu copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

„Am vrut să lucrez cu oameni pregătiți de mine şi, pentru că mereu am fost un descoperitor de talente, am pornit o firmă de publicitate prin care, printre altele, am reuşit să pun pe hartă două trupe de street-dance: Rock On şi trupa de copii Rock Kids”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.