FOTO | O pisică reținută pentru trafic de droguri a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate din Sri Lanka

O pisică din Sri Lanka demonstrează încă o dată că felinele sunt maestrele evadărilor!

Nu degeaba se spune despre pisici că sunt maestrele evadărilor! Weekend-ul trecut, autoritățile din Sri Lanka au reținut o pisică, sub acuzația că face contrabandă cu droguri și cartele SIM pe care le transporta într-o pungă de plastic legată la gât.

În momentul în care a fost prinsă, polițiștii au găsit asupra ei două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie. Felina a fost „arestată” de serviciile de informaţii şi închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo.

Cu toate acestea, ea a evadat următoarea zi din camera în care era închisă în interiorul închisorii, a anunțat un cotidian local.

Săptămâna trecută, poliția din Sri Lanka a prins și un vultur folosit de traficanți pentru a transporta droguri în suburbiile capitalei Colombo.

Se pare că în ultima perioadă s-a înregistrat o creştere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile şi încărcătoare de telefon, a raportat Penitenciarul de maximă securitate.

FOTO: New York Post

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.