„Vrăjitorii din Waverly Place” se reunesc? Uite ce pregătesc Selena Gomez și David Henrie!

Selena Gomez și David Henrie pun la cale o continuare pentru serialul „Wizards of Waverly Place”.

Justin și Alex Russo pregătesc o surpriză pentru fanii serialului „Vrăjitorii din Waverly Place”. În weekend, Selena Gomez și fostul ei coleg, David Henrie, au publicat un video în care apar împreună, însă nu au oferit niciun detaliu privind întâlnirea lor. Actorul în vârstă de 31 de ani a scris doar „Hmm”, în descrierea videoclipului, iar asta ne pune pe gânduri.

Cei doi actori au jucat împreună în serialul „Wizards of Waverly Place”, care a debutat pe Disney Channel, în 2007. În serial, Selena Gomez, David Henrie și Jake T. Austin interpretau rolurile a trei tineri vrăjitori, care își ajutau părinții să se ocupe de un restaurant din New York.

În septembrie 2019, Henrie a dezvăluit într-un interviu pentru ET că el și Selena plănuiesc să lucreze din nou împreună.

Eu și Selena avem un plan. Ne-am tot întâlnit și am tot discutat. Nu a fost nimic formal, dar am tot vorbit despre o revenire. Avem deja o idee. Avem de fapt un întreg proiect”, a declarat David Henrie.

De curând, Henrie a avut o mini-reuniune cu alți doi actori din serial, Jennifer Stone și Gregg Sulkin. Cei trei s-au întâlnit pentru un vlog special, care a fost publicat pe canlul de YouTube al lui Sulkin. În serial, Jennifer Stone a interpretat rolul lui Harper, cea mai bună prietenă a lui Alex Russo, iar Sulkin l-a interpretat pe Mason Greyback, iubitul lui Alex.

Între timp, Gomez va reveni pe micile ecrane, în cadrul unei producții culinare  HBO Max, care se numește „Selena + Chef”. De asemenea, actrița va juca într-un nou serial de comedie „Only Murders in the Building”, alături de Steve Martin și Martin Short.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.