Cartea care i-a schimbat viața lui Adele. Cum a reușit artista să se transforme complet!

Adele și-a schimbat complet modul de gândire după ce a citit o carte semnată de Glennon Doyle!

În ultimul an, Adele ne-a surprins pe toți cu transformarea sa radicală. Artista și-a schimbat în totalitate stilul de viață, iar fanii au criticat-o pentru faptul că a slăbit prea mult. Însă, cântăreața le-a dezvăluit recent urmăritorilor săi că o carte i-a schimbat complet viziunea asupra vieții. Este vorba despre „Untamed”, o carte semnată de Glennon Doyle, care surprinde modul prin care ne putem simplifica mult mai mult viața dacă încetăm să mai avem așteptări și să îi mulțumim pe ceilalți. 

Adele și-a îndemnat fanii să o citească, mărturisind că: „Sunt atât de pregătită pentru mine după ce am citit cartea asta.”

Artista a rămas impresionată de carte și a aflat cu această ocazie o mulțime de lucruri noi. „Niciodată nu am știut că eu sunt singura responsabilă pentru propria mea fericire și libertate. Cine știa că propria noastră eliberare îi face liberi și pe cei din jurul nostru? Pentru că eu nu știam. Mă gândeam că suntem nevoiți să fim stresați, descurajați, confuzi și egoiști, asemenea unui personaj Disney”, a mai spus Adele.

Cartea a fost lansată în martie, chiar înainte de izbucnirea pandemiei în Statele Unite și deja a primit aprecieri din partea mai multor vedete, precum Mandy Moore, Chelsea Handler și Reese Witherspoon.

În ultimele luni, Adele a continuat să posteze imagini cu noua ei siluetă, iar fotografiile au ajuns virale. În timp ce unii au acuzat-o pe artistă că a făcut această schimbare pentru publicitate, o sursă apropiată acesteia susține că Adele a avut alte motive care au determinat-o să își schimbe stilul de viață.

Adele a slăbit pentru ea. Faptul că s-a mutat în Los Angeles, acumulat și cu presiunea de a arăta într-un anumit fel venită din partea industriei, cu siguranță acestea au fost lucrurile care au motivat-o”, a spus sursa pentru Hollywood Life.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.