Povestea emoționantă a lui Cheluțu, câinele care a devenit celebru pe YouTube. De unde l-a adoptat Dorian Popa!

Află acum povestea emoționantă a lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa!

Dorian Popa a ajuns săptămâna trecută, din nou, în Trending pe YouTube, cu o piesă dedicată câinelui său. Artistul l-a transformat într-o adevărată vedetă pe Cheluțu, câinele pe care l-a adoptat în urmă cu un an. După ce acesta a apărut în câteva din vlog-urile artistului, acum, Cheluțu are propriul său hit!

Videoclipul piesei „Înoată Cheluțu” a ocupat locul întâi pe Youtube, reușind să strângă în aproape o săptămână 4.2 milioane de vizualizări.

Care este povestea lui Cheluțu?

Cheluțu este acum un cățel răsfățat, care se bucură de o viață liniștită, însă povestea sa este una tristă. Cățelul a fost adoptat de Dorian în urmă cu un an, iar pe atunci patrupedul suferea de mai multe afecțiuni, așa că a avut nevoie de un timp îndelungat de spitalizare pentru a se reface.

Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși… Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie.

Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum, s-a făcut bine băiatul meu, după care a mai stat puțin la părinții Claudiei, întrucât nu aveam casa gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat”, a povestit Dorian Popa, într-un interviu recent acordat pentru click.ro.

De asemenea, artistul a dezvăluit că a fost nevoit să îi schimbe meniul câinelui său, alegând niște bobițe speciale pentru rasa acestuia.

Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce. Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce…Într-un final bine că și-a găsit bobițele care-i plac.

Am realizat cu Babs că dacă-i punem și puțin ulei de somon, care este foarte bun pentru blăniță lui, bobițele îi plac și mai mult, îi lucește și blănița, el fiind, de asemenea, un câine bolnăvior, căci atunci când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el. Avea foarte mare nevoie să i se refacă blana. Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum”, a povestit cântărețul.

Cum a ales Dorian Popa numele de „Cheluțu” pentru câinele său

Dorian Popa a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu și cum a decis să aleagă numele de „Cheluțu” pentru câinele său.

Când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată. Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a explicat Dorian Popa.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.