VIDEO | Un bărbat din Turcia a scos pepeni la vânzare în portbagajul unui Lamborghini

Cât l-a costat pe bărbat distracția!

Un bărbat din Turcia a ajuns celebru pe internet după ce a ieşit la vândut de pepeni cu un Lamborghini de peste 500.000 de euro. Distracția s-a terminat repede, după ce un influencer iranian a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar proprietarul bolidului a fost amendat.

Clip-ul a devenit rapid viral, iar polițiștii l-au identificat pe șofer după numărul de înmatriculare, înregistrat în provincia sudică Antalya. Astfel, pentru ideea sa inedită, bărbatul a fost nevoit să scoată din portofel 1.228 de lire turceşti (165 de dolari). El a fost amendat pentru „utilizarea unui vehicul cu un alt motiv decât cel menţionat în permis” şi i-a fost suspendat permisul pentru 15 zile.

În Turcia, preţul unui Lamborghini Aventador de ocazie este de aproximativ cinci milioane de lire turceşti, potrivit experţilor auto. Taxa anuală a maşinii, care poate atinge 100 km/oră în 2,9 secunde, este de 46.000 de lire (6200 de dolari). Pepenii erau vânduţi cu cinci lire (60 de cenţi), astfel încât soferul ar fi reușit să să strângă banii de taxe pe un an, dacă vindea cel puțin 100. 

Urmărește clipul aici!

FOTO: Move2Turkey

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.