FOTO | Mary, fiica cea mică a lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova, a cucerit Instagramul cu o nouă fotografie adorabilă

La începutul acestui an, Anna Kournikova și Enrique Iglesias au întâmpinat-o pe Mary, mezina familiei!

Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova are planuri mari pentru micuța Mary! Sau cel puțin asta lasă de înțeles cu cea mai recentă imagine postată pe contul ei de Instagram! Ea și-a îmbrăcat fiica, în vârstă de 7 luni, într-o ținută care seamănă cu cele purtate de jucătoarele de tenis, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară.

Cu un zâmbet larg pe față, Mary arată adorabil îmbrăcată într-un tricou polo alb și o fustă albă cu detalii de dantelă și părul blond prins într-o codiță. „Wimbledon, vezi că vin”, a scris Kournikova în descrierea pozei, adăugând o mulțime de emoji în formă de rachete de tenis.

Nu este prima dată când Anna Kournikova și Erique Igleasias cuceresc internetul cu imagini alături de copiii lor. Artistul postează o mulțime de clipuri în care se joacă și dansează alături de cei mici, iar cel mai urmărit video a strâns peste 4.800.000 de vizualizări și zeci de mii de comentarii. În luna aprilie și fosta tenismenă a postat o altă fotografie cu Mary, iar fanii au remarcat asemănarea dintre cele două.

Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-a cunoscut în 2001 pe platourile de filmare ale clipului „Escape” și de atunci sunt nedespărțiți. Ei au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017, având gemeni, pe Nicholas Iglesias și Lucy Iglesias, iar la începutul acestui an, au întâmpinat-o pe mezina familiei.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.