E oficial! Trupa RBD se reunește după 12 ani. Când va avea loc primul concert!

Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann au anunțat mult așteptata reuniune a trupei RBD.

La 12 ani de la ultimul lor concert, trupa RBD revine cu o surpriză care să schimbe cursul acestui an plin de provocări. Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann au anunțat mult așteptata reuniune pe conturile lor de Social Media.

Membrii RBD se vor reuni pentru un eveniment virtual, care va avea loc pe 26 decembrie 2020, și care va începe, la ora 18:00 (ora României), cu un maraton de 6 ore tribut unei generații rebele.

Pe parcursul programului de șase ore, fanii RBD din lumea întreagă pot participa prin submitarea video-urilor făcute de ei, dar și a altor amintiri, pe website-ul https://www.seroparecer.world/. În acea zi, de la ora 2AM (ora României), fanii vor fi invitați la mult așteptatul concert RBD, pentru care biletele se vor pune în vânzare pe site-ul https://www.seroparecer.world/

Incepând de acum și albumele live lansate (Generación RBD en Vivo, Live in Hollywood, Tour Celestial 2007. Hecho en España si Live In Brasilia) sunt disponibile pe platformele de streaming.

Pe 4 octombrie este arbatorita Ziua Internationala RBD, iar fanii care se înregistrează pe www.seroparecer.world vor primi câte un link unic.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.