Trei zodii care își vor trăda partenerul luna aceasta. Află dacă ar trebui să fii mai precaut!

Află dacă te numeri printre cei care ar trebui să fie mai precauti luna aceasta!

Trădare, trădare, de trei ori trădare! Luna octombrie aduce o stare de tristețe generală, așa că pregătește-te pentru o serie de stări ostile, în care orice cuvânt sau gest poate stârni certuri şi conflicte.

Astrele indică prezenţa unor tensiuni în viaţa tuturor zodiilor, dar 3 dintre ele vor ajunge să îşi dezamăgească partenerul. Deşi poate a fost nevoie de o perioadă lungă pentru a-şi găsi sufletul pereche, zodiile sunt prinse pe picior greşit.

Iată care sunt cele trei zodii care își dezamăgesc marea dragoste luna aceasta!

Berbec

Despre femeia Berbec se spune că este cea mai puţin loială dintre toate zodiile. Ea se află într-o permanentă căutare de aventuri şi escapade și pare că nu știe ce își dorește de la viață.

Luna octombrie este una pe placul ei, palpitantă și nu va ezita să se lase pradă tentațiilor. Este dornică să îşi facă remarcată pasiunea şi senzualitatea și va întâlni o persoană care o va determina să îşi piardă interesul pentru actualul iubit.

Gemeni

Aşa cum îi spune şi numele, nativa din Gemeni este duală și de obicei își folosește fețele în funcţie de situaţia în care se află. Ea poate, fără nicio problemă, să iubească două persoane în același timp și este capabilă să se împartă. Se plictisește repede și simte nevoia să caute distracţie în altă parte.

Pentru a-i fi păstrată atenţia, femeia Gemeni are nevoie de acţiune în relaţie și de un partener inteligent. Încă nu a învăţat cum să reziste tentaţiilor care apar la fiecare pas, aşa că în octombrie își va trăda partenerul, dar fără să aibă intenţia de a-l răni.

Săgetător

Femeia Săgetător nu va renunța niciodată la aventură și la libertatea sa. Deși speră că atunci când își va găsi sufletul pereche, lucrurile se vor schimba, uită de tot efortul depus când apare altcineva care îi stârnește interesul.

Nativa din Săgetător se va simţi împlinită doar dacă trăieşte într-o aventură permanentă și de cele mai multe ori, rămâne singură pentru că, până la urmă, nimeni nu este dispus să ierte îi ierte infidelitățile.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.