„Heartbeats of Romania Act” continuă la Gura Râului din Sibiu, cu un super mix pregătit de Alex Parker

A doua ediție H.O.R.A va avea loc pe data de 14 octombrie, cu set pregătit de Alex Parker!

În fiecare an trecem pe lângă o mulțime de locuri noi, încărcate de frumusețe, de istorie și de magie. Însă, sunt felii din România pe care trebuie să le guști pe îndelete. Trebuie să le privești, să le asculți și să le simți vibrația. Nu vorbim despre peisaje pe care vrei să le bifezi în viteză, sau despre zone pe care vrei să le fotografiezi pentru o postare pe Instagram. Vorbim despre acele locuri fermecătoare, care spun spun povești.

Cum ar fi să ne oprim pentru o clipă și să ascultăm muzica locului în care ne aflăm, ritmurile și sound-ul lui și să ne lăsăm vrăjiți de magia momentului?

Kiss FM îți prezintă „Heartbeats Of Romania Act” – un proiect inedit, prin care te invităm să redescoperi frumusețea României.

Împreună vom aduce muzica în locuri unice din țara noastră și vom crea experiențe inedite, de pus pe repeat, alături de cei mai tari DJ români. Sunt locuri pe care le știi, dar pe care le vei vedea cu alți ochi și le vei asculta cu alte urechi.

A doua ediție H.O.R.A va avea loc pe data de 14 octombrie, cu set pregătit de Alex Parker! Destinația? Gura Râului din Sibiu. Așa că stai cu ochii pe canalul de YouTube Kiss FM, pentru a te bucura de o experiență completă!

De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi, atât ca producător unde a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri, cât și în calitate de artist. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum „Untold" și „Neversea" și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri, iar cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.

Gura Râului, locul ideal pentru drumeții

La doar 17 km de Sibiu, Gura Râului, străveche asezare românească, este situată pe Valea Cibinului, la poalele Munților Cindrel, în inima cunoscutului ținut al Mărginimii Sibiului, la o altitudine de aproximativ 600m.



Gura Râului este locul ideal de plecare în drumetii, ture cu bicicleta sau excursii în munti. De asemenea, această comună se află aproape de satele din Mărginimea Sibiului,  precum și a bisericilor săsești din Cristian, Garbova sau Slimnic.

Teritoriul comunei Gura Raului se bucură de existența câtorva lacuri a căror frumusețe și importanță economică vin în completarea locurilor pitorești ale așezării.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.