Cool Stuff

Controversatul film „365 Days” va fi dat jos de pe Netflix?

Iată de ce ar putea fi dat jos de pe Netflix, cel mai popular film al anului 2020 - „365 Days”!

Filmul „365 Days” a dominat topurile Netflix în ultimele șase luni, fiind una dintre cele mai populare pelicule de pe platformă. În timpul pandemiei de coronavirus, publicul a fost mult mai activ pe Netflix, iar drama erotică – „365 Days” a surclasat multe alte producții populare, ocupând prima poziție în topuri, pentru mai multe săptămâni la rând.

O petiție împotriva filmului „365 Days”

Însă, nu toată lumea a fost încântată de conținutul acest film, iar scenele de violență și nuditate au fost aspru criticate. În luna iunie, a fost lansată chiar și o petiție, prin care mai mulți abonați au cerut ca filmul „365 Days” să fie eliminat de pe platformă.

În doar trei luni, petiția a fost semnată deja de aproape 100.000 de persoane, care susțin că filmul „365 Days” pare să romanțeze violul și sindromul Stockholm. Lucru care nu ar trebui să fie atât de promovat, mai ales când în lume există atât de multe situații, în care victimele sunt blamate, în timp ce agresorii sunt scuzați.

Filmele și serialele TV au un potențial imens de a  atrage atenția asupra abuzului.  Însă, filmul „365 de zile” prezintă abuzurile, manipularea și agresiunea ca fiind romantice. Iar violența și abuzul nu sunt expresii ale iubirii, din contră, sunt modalități de control și tortură.

Între timp, Netflix este implicat într-un alt scandal, din cauza filmului „Cuties”, după ce mai mulți urmăritori au acuzat producătorii filmului de încălcarea legilor federale împotriva distribuției de pornografie infantilă, considerând că pelicula respectivă „sexualizează copiii” și „se adresează pedofililor”.

Dacă în urma acestui scandal, Netflix nu va lua nicio măsură, cel mai probabil, nici filmul „365 Days” nu va dispărea prea curând de pe platformă.

Michele Morrone apără filmul „365 Days”

Într-un interviu recent acordat tabloidului Metro, Michele apără filmul „365 Days”, susținând: „Vorbim despre o poveste fictivă de dragoste, nu tuturor le va plăcea acest film, ar fi imposibil”.

„Nu pot să vorbesc în numele Netflix, Netflix doar a distribuit acest film, pentru că este o frumoasă poveste de dragoste, dar este doar ficțiune. Cu toții ne-am concentrat prea mult asupra scenelor intime, dar am ratat ce era mai important – faptul că 365 Days este o poveste de dragoste”, a adăugat actorul.

De asemenea, artistul crede că filmul a fost aspru criticat, din cauza personajului pe care acesta îl interpretează.

Massimo este acel tipar de figură masculină pe care rar îl mai întâlnim în zilele noastre, iar femeilor cred că le lipsește asta”, a spus Morrone.

Sunt adevărate scenele de dragoste din filmul „365 Days”?

Într-o serie Q&A de pe Twitter, Michelle Morrone a răspuns la întrebările fanilor, și a dezvăluit cum au fost filmate de fapt scenele intime din filmul „365 Days”, considerat un al doilea „Fifty Shades of Grey”.

A părut atât de real pentru că suntem buni actori. Nu a fost nimic real. Știu că mi-au scris mulți oameni și mi-au spus că totul a părut pe bune. Dar nu a fost nimic real. E imposibil”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.