John Cena s-a însurat! Uite cine este femeia care l-a cucerit pe starul WWE

John Cena este oficial un bărbat însurat!

John Cena este oficial un bărbat însurat! Starul WWE s-a căsătorit în secret cu iubita sa, Shay Shariatzadeh. Conform E! News, actorul s-a căsătorit pe data de 12 octombrie, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc în Tampa.

Cei doi și-au oficializat relația în martie 2019, când au fost surprinși împreună în Vancouver. Ulterior, cuplul și-a făcut apariția oficial, pe covorul roșu, la premiera filmului „Playing With Fire”, în octombrie 2019.

De asemenea, cei doi au fost surprinși împreună la mai multe premiere de film, printre care și pe covorul roșu de la premiera peliculei „Dolittle”, unde aceștia s-au sărutat pentru prima dată în public. La o săptămână de la acel eveniment, Shay a fost fotografiată purtând un inel de logodnă, însă la acea vreme, cuplul nu a confirmat marea veste.

John Cena, părăsit de iubită, înainte de nuntă

În trecut, John Cena a avut o relație de șase ani cu Nikki Bella, însă, aceștia s-au despărțit în 2018, cu două săptămâni înainte de nunta pe care o planificaseră.

Nikki a visat mereu să aibă o familie, iar John nu își dorea copii, așa că aceasta a fost cauza despărțirii lor. Amândoi sunt dedicați carierelor lor, dar Nikki își dorește mai mult.”, a declarat atunci o sursă apropiată cuplului, pentru ET.

Între timp, fosta logodnică a lui John Cena s-a cuplat cu Artem Chigvintsev, iar cei doi au devenit părinți în luna august a acestui an.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.