FOTO | Ce frumoase sunt surorile lui Enrique Iglesias. Uite cum arată gemenele Cristina şi Victoria, în vârstă de 19 ani

Cum arată acum fiicele gemene ale lui Julio Iglesias!

Julio Iglesias a fost un cuceritor și asta știe toată lumea! Artistul, în vârstă de 77 de ani, a avut o viață de familie foarte prolifică din care au rezultat nu mai puțin de opt copii. Dacă pe Enrique Iglesias, cel mai faimos moştenitor, îl cunoaşte toată lumea, despre ceilalți copii ai spaniolului nu se știu prea multe.

Totuși, se pare că așchia nu sare departe de trunchi și toti au moștenit farmecul tatălui lor. Același lucru s-a întâmplat și în cazul gemenelor Cristina şi Victoria Iglesias, două blonde superbe ce aspiră la o carieră în lumea modelingului.

În prezent, ele se bucură de soarele din Miami, Florida, acolo unde locuiesc. Fetele provin din al doilea mariaj al lui Julio, cu fostul model olandez Miranda Johanna Maria Rijnsburger, în vârstă de 55 de ani. Cei doi sunt căsătoriți din 2010 şi au împreună cinci copii, două fete şi trei băieţi.

Surorile sunt foarte active pe Instagram, acolo unde împărtăşesc cu admiratorii momente din viaţa lor lipsită de griji şi pozează frecvent sexy, în costume de baie.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.