FOTO | Ce tunsoare ți se potrivește cel mai bine, în funcție de zodia ta

Daca plănuiești o schimbare e look, dar nu te poți hotărî, lasă astrele să decidă pentru tine

Daca plănuiești o schimbare de look, dar nu te poți hotărî, lasă astrele să decidă pentru tine! Se spune ca tunsoarea ne reflectă personalitatea, așa că iată ce au planetele de spus despre tine și ce tunsoare ți se potriveste cel mai bine.

Berbec

Nativele din Berbec sunt aventuroase, încrezătoare, hotărâte și impulsive, de aceea li se potrivesc tunsorile îndrăznețe si cool, care să le dezvăluie latura rebelă. Ele sunt mereu ocupate și în mișcare, așa că nu au timp să-și aranjeze părul. Lor li se potrivește o tunsoare rebelă, cu layere dezordonate și breton lung, care să le sublinieze trăsăturile feței. Lungime medie, pentru a fi ușor de intreținut.

Taur

Femeile născute sub semnului Taurului își doresc să țină lucrurile sub control sunt reprezentate de stabilitate și loialitate. Și acest lucru se poate observa și în look-ul lor. De cele mai multe ori ele își găsesc tunsoarea preferată și rămân cu ea ani de zile. Astrele spun că lor li se potrivesc tunsorile „curate”, elegante și atemporale, mai degrabă dâcat cele în trend. O tunsoare medie, dreaptă și disciplinată le pune în valoare personalitatea.

Gemeni

Versatilă, curioasă și inteligentă, femeia din Gemeni adoră să se joace cu părul și să-și schimbe look-ul foarte des. Este o fire jucausă, deci astrele îi recomandă un bob de tip French Girl – o tunsoare dramatică, însa care ramane feminină și chic. Dacă vrei și mai mult dramatism, optează și pentru breton.

Rac

Despre nativele din Rac se știe că sunt emotive, empatice, intuitive și loiale. Ele au un stil relaxat, dar feminin și drăguț, care cucește din primele secunde. Astfel, astele le recomandă o tunsoare cu breton lung, franjurat, care le îndulcește trăsăturile.

Leu

Asemenea Soarelui care guvernează zodia Leu, cele născute sub acest semn strălucesc cu orice ocazie. Ele sunt mândre, curajoase și creative. Părul este simbolul lor și comunică forța cu care interacționează cu cei din jur. Lor li se potrivesc tunsorile cu layere, care dau și mai mult volum, astfel încât să creeze o coafură impunătoare. Daca ai părul foarte lung, cere-i hairstylistului și un breton lung, pentru că și acesta oferă volum și prestanță coafurii.

Fecioară

Nativa din Fecioară este meticuloasă, muncitoare și obsedată de ordine, așa că i se potrivește o tunsoare „la linie”, curată și minimalistă. Bobul tăiat drept, până la nivelul maxilarului, e tunsoarea pe care astrele le-o recomandă.

Balanță

Echilibrul caracteristic Balanței își spune cuvântul și când este vorba despre look-ul acestor native. Ele sunt diplomate, fermecătoare și li se recomandă o tunsoare soft și romantică – par lung cu layere subtile si bucle naturale, cu cărarea pe mijloc.

Scorpion

O personalitate dominantă cere o tunsoare care transmite același lucru. Cele născute sub zodia Scorpionului sunt puternice, determinate și foarte intuitive. Astfel, astele recomandă bobul tăiat drept, până la nivelul umerilor, eventual purtat în stilul wet hair și cu vârfurile întoarse spre exterior.

Săgetător

Nativa din Săgetător este optimistă, liberă, ambițioasă, dar și suficient de încrezătoare încât să aleagă stilul care i se potrivește, nu doar ceea ce este la modă. Lor li se potrivește o tunsoare pixie, pentru ca aceasta este feminină, dar în același timp curajoasă și subliniază spiritul lor liber.

Capricorn

Pe nativa din Capricorn o vei găsi înconjurată de reviste de specialitate înainte de a face o schimbare de look. Este loială și practică și preferă să ia în considerare toate opțiunile înainte de a decide. Astrele consideră că bobul lung ți se potrivește de minune, pentru că este ușor de întreținut, de coafat și se potrivește cu orice stil ai alege.

Vărsător

Nativei din Vărsător îi place să iasă în evidență și se va folosi de orice pentru asta. Chiar și de părul ei! Este inventivă, originală, sinceră și independentă. Ei nu îi place să urmeze trenduri, ci mai degrabă, să le creeze. Părul mediu, total nearanjat, ti se potrivește foarte bine, pentru ca îți pune în valoare unicitatea și modul diferit de a gândi.

Pești

Cele născute sub acest semn zodiacal sunt empatice, bune, sensibile și foarte feminine. Lor li se potrivește părul lung și drept, însa pus în valoare de un breton, unul dramatic, bogat și lung, care trece de sprâncene. În plus, poți adăuga și câteva layere subtile pentru și mai mult dinamism.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.