Încă o poveste de Crăciun, filmată de Netflix în România?

Încă un film de Crăciun filmat în România?

Vanessa Hudgens revine de Crăciun pe micile ecrane, nu cu un rol dublu, ci un triplu-rol, pentru continuarea filmului „The Princess Switch”.

Se pare că în noul film, noua Prințesă Stacy de Belgravria încearcă să o ajute pe dublura ei, Ducesa Margaret, să se împace cu fostul iubit. Însă, în peisaj apare o a treia Vanessa – mai exact petrecăreața Fiona, care își dorește tronul regatului Montenaro.

Hudgens a declarat într-un interviu pentru Entertainment Weekly că scenariul pentru „The Princess Switch 2: Switched again” a fost o adevărată provocare: „După ce l-am citit, mi-am dat seama că o să am mult de muncă. Trei persoane ca mine? Am fost încântată să intru în pielea fiecărui personaj, și consider că totul a fost o experiență minunată. Mi s-a spus că lucrează la un nou personaj, dar nu mă gândeam că va fi atât de amuzant”, a spus Vanessa Hudgens.

Iar dacă trei Hudgens nu sunt de ajuns, pregătește-te pentru un al treilea film „ The Princess Switch”, care va fi lansat în 2021.

The Princess Switch 2: Switched Again” va fi lansat pe 19 noiembrie, pe Netflix, iar noi abia așteptăm să îl vedem.

Primul film „The Princess Switch”, filmat în România

Filmările pentru primul film „The Princess Switch" s-au desfășurat în România, la castelul Karolyi, care este mai exact fosta Primărie din Carei, dar și în zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, acolo unde a fost amenajat târgul de Crăciun. 

Deocamdată nu se știe dacă și cel de-al doilea film a fost filmat tot în România, însă, anumite cadre au fost realizate în Edinburgh.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.