CRBL s-a mutat definitiv din România. Ce s-a întâmplat și de ce a luat această decizie

De ce s-a mutat CRBL din România!

Vremurile în care CRBL făcea furori, iar piesele lui se auzeau peste tot au apus, așa că artistul a luat o decizie radicală. El a hotărât să părăsească România și s-a mutat definitiv în Spania, în speranța că își va construi o carieră muzicală peste hotare.

Deși în ultimul an acesta a venit destul de des în țară, din luna septembrie, artistul alături de soția și de fiica lor, în vâstă de zece ani, s-au stabilit în Valencia și au planuri mari. „Eu am testat locul, Regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album!”, a declarat CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

El a vorbit și despre diferența dintre cele două țări și spune că deși sistemul educațional din Spania este în urma celui de la noi, a găsit și multe lucruri bune care l-au convins să se mute.

„În ceea ce priveşte educaţia, sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi. I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a mai adăugat artistul.

 CRBL a mai dezvăluit că are o mulțime de prieteni care ar vrea să părăsească România, doar că lor le lipsește curajul. „Mulți prieteni de-ai mei ar face acest pas, dar le lipsește curajul și asumarea. Dacă noi trei am decis că este mai bine așa, ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu”, a spus el.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.