Wow! RBD lansează prima piesă împreună, la 11 ani de la destrămarea trupei

Trupa RBD revine cu o piesă nouă, după 11 ani de la destrămarea trupei.

Trupa RBD revine cu o piesă nouă, după 11 ani de la destrămarea trupei. Noul single se numește „Siempre He Estado Aqui”, iar fanii vor avea ocazia de a asculta live această piesă, în cadrul concertului virtual care va avea loc pe 26 decembrie.

Trupa RBD a anunțat lansarea noului single săptămâna trecută, lansând în paralel și o provocare pe TikTok, pentru fani. Trupa oferă 600 de invitații la concertul din decembrie, așa că încă mai ai timp să te înscrii. Până acum, provocarea #SiempreHeEstadoAqui a strâns deja 8.6 milioane de clipuri pe TikTok.

În ultimele luni, trupa RBD s-a pregătit intens pentru revenirea mult așteptată, iar în curând, fanii vor avea ocazia de a-i vedea din nou împreună pe Anahi, Christopher Von Uckermann, Christian Chavez și Maite Perroni. Din păcate, Dulce Maria și Alfonso Herrera nu se vor alătura trupei RBD, în cadrul acestei reuniuni.

Când va avea loc concertul?

Membrii RBD se vor reuni pentru un eveniment virtual, care va avea loc pe 26 decembrie 2020, și care va începe, la ora 18:00 (ora României), cu un maraton de 6 ore tribut unei generații rebele.



Pe parcursul programului de șase ore, fanii RBD din lumea întreagă pot participa prin submitarea video-urilor făcute de ei, dar și a altor amintiri, pe website-ul https://www.seroparecer.world/. În acea zi, de la ora 2AM (ora României), fanii vor fi invitați la mult așteptatul concert RBD, pentru care biletele se vor pune în vânzare pe site-ul https://www.seroparecer.world/

Pe 4 octombrie este sărbătorită Ziua Internațională RBD, iar fanii care se înregistrează pe www.seroparecer.world vor primi câte un link unic.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.