Cum arată fratele lui Smiley și cu ce se ocupă acesta

Pe Smiley îl știe toată România, dar mai puțini oameni știu că acesta are un frate talentat!

Pe Smiley îl știe toată România, dar mai puțini oameni știu că acesta are un frate, care lucrează de asemenea în industria muzicală.

Smiley și-a început cariera cu aproape 18 ani în urmă, când s-a alături trupei Simplu. Apoi, în 2008, acesta și-a lansat primul album solo, iar un an mai târziu, acesta a fondat casa de producție HaHaHa Production.

Acum, alături de Smiley, lucrează și fratele său, Filip, care este CEO-ul companiei HaHaHa Production. Acesta are 30 de ani și a absolvit o facultate de construcții, însă, acum nu mai activează în acest domeniu.

Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult. Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, a declarat Filip, într-un interviu pentru Capital.

În același interviu, Smiley a vorbit cu admirație despre fratele său mai mic:

„Știam de pasiunea lui Filip pentru muzică, știam cât este de deștept și de serios, așa că, după ce s-a mutat la București, am vrut cumva să-l responsabilizez, să aibă serviciu, să aibă salariu. La început a fost win-win situation, pentru că știam că îi place mult muzica, iar eu aveam nevoie de ajutor pe administrativ. Pe măsură ce a trecut timpul, mi-am dat seama că mă pot baza pe el foarte mult și a preluat din ce în ce mai multe lucruri în business, el coordonează firma din punct de vedere administrativ. Îl apreciez că e pasionat, se implică foarte mult, studiază mereu, e conectat la tot ce apare și își dorește ca firma să se dezvolte. Plus că am încredere sută la sută în el”.

Foto: Capital, Avantaje

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.