De ce Dulce Maria și Alfonso Herrera nu vor să se întoarcă în trupa RBD

Iată motivele pentru care Dulce Maria și Alfonso Herrera nu vor să se întoarcă în trupa RBD!

În urmă cu câteva săptămâni, trupa RBD a anunțat că se reunește, după 12 ani de la ultimul lor concert împreună. Cu siguranță această veste a fost una extrem de bună pentru milioanele de fani din întreaga lume, care abia așteaptă concertul online, pe care trupa RBD îl va susține pe data de 26 decembrie.

Însă, sunt și câțiva fani dezamăgiți de faptul că Dulce Maria și Alfonso Herrera nu vor reveni pe scenă alături de foștii lor colegi. Doar Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann au fost de acord în privința acestei reuniuni, iar cu această ocazie, cei patru artiști au lansat și un nou single.

Între timp, Christian Chavez a vorbit deschis despre refuzul lui Dulce Maria și al lui Alfonso Herrera de a reveni în trupă, dând de înțeles că nu a fost vorba de nicio dispută între membrii formației.

Din păcate, Poncho a decis să nu participe, iar Dulce a anulat totul din scurt, deoarece urmează să nască și își dorește să petreacă timp cu fetița ei, iar noi înțelegem asta perfect. Însă, nu putem să nu celebrăm alături de fanii noștri, muzica trupei RBD, pentru că este ceva minunat”, a spus Christian Chavez, pe Instagram.

Din câte se pare, Alfonso Herrera a preferat să se retragă din proiect, deoarece își dorește să se concentreze mai mult asupra actoriei: „Știm cu toții că lui Poncho nu prea i-a plăcut muzica, el mereu a fost legat de actorie, și noi respectăm asta”, a adăugat Christian Chavez.

Între timp, și Dulce Maria a vorbit despre revenirea trupei RBD, în cadrul unui interviu pentru emisiunea Un Nuevo Dia. Artista a dezvăluit că în acest moment, sarcina este cel mai important lucru din viața ei și că nu vrea să îi dezamăgească pe fanii trupei RBD.

Am tot vorbit în ultimele luni despre cât de importantă este pentru mine această sarcină. Sunt însărcinată în șapte luni, și oricât de mult mi-aș fi dorit să fiu alături de colegii mei, nu pot să particip la această reuniune. Urmează să nasc în curând, iar apoi va trebui să fiu alături de fetița mea. Așa că nu este cel mai bun moment în care eu să mă pot dedica trupei, mai ales pe timp de pandemie. E un risc prea mare”, a spus Dulce Maria.

Christian Chavez a declarat că această revenire este de fapt un cadou de Crăciun pentru fanii RBD, așa că abia așteptăm să îi revedem împreună și să le ascultăm din nou piesele!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.