Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 SUD EST. Cum se simte artistul acum!

Ce mesaj au transmis colegii lui Mihai Budeanu de la 3 SUD EST.

La finalul lunii trecute, Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupe 3 SUD EST, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Starea lui de sănătate s-a agravat și ulterior, a fost internat la ATI.

Acum, au apărut noi vești și sunt îmbucurătoare! Colegii de trupă ai artistului au anunțat pe contul oficial de Facebook al formației că starea lui s-a îmbunătățit considerabil.

„Starea lui Mihai este mai bună de la o zi la alta dupa o săptămână foarte grea, cu mult stres și emoții la terapie intensiva. Pericolul a trecut iar acum urmeaza o perioada de recuperare” se arată în începutul postării. Ei au mulțumit pe rând fiecărui medic și personalului medical implicat în salvarea colegului lor și și-au îndemnat fanii să respecte măsurile de protecție.

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia, spital suport COVID, dar în cursul zilei de 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Acesta nu a fost intubat, dar a fost transferat pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, la acel moment, un medic din cadrul spitalului de la Mangalia.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.