Cum a decorat Melania Trump Casa Albă pentru Crăciun

Prima Doamnă Melania Trump s-a ocupat de toate decorațiunile de Crăciun, și anul acesta.

Se pare că sezonul sărbătorilor de iarnă a început în mod oficial și la Casa Albă, iar Prima Doamnă Melania Trump s-a ocupat de toate decorațiunile de Crăciun, și anul acesta. Este ultima oară când aceasta decorează Casa Albă în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite, iar pentru 2020, ea a ales ca tematică „America The Beautiful”.

În această perioadă specială a anului, sunt încântată să împărtășesc cu voi America The Beautiful și să aduc un omagiu Națiunii noastre mărețe. Împreună, celebrăm acest pământ pe care toți suntem mândri să îl numim acasă”, a scris Melania Trump pe Twitter.

Alegerea decorațiunilor de Crăciun pentru Casa Albă este o tradiție respectată în fiecare an și este una dintre sarcinile pe care Prima Doamna trebuie să le îndeplinească.

Deși în imaginile surprinse, Melania pare extrem de încântată, se pare că această tradiție nu este una dintre preferatele ei. Într-o convorbire telefonică cu fosta sa prietenă, Stephanie Winston Wolkoff, care a ajuns în atenția publicului, aceasta a declarat: „Muncesc pe brânci pentru Crăciun. Cui naiba îi pasă de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie să o fac, nu? Corect?”.

În schimb, Donald Trump a autorizat între timp începerea procesului de tranziție către administraţia condusă de Joe Biden, la mai bine de două săptămâni de când a pierdut alegerile prezidenţiale.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.