Iată ce cadou minunat a primit Gina Pistol de la Smiley, de Moș Nicolae

Anul acesta, Moș Nicolae a ajuns și la Gina Pistol.

Anul acesta, Moș Nicolae a ajuns și la Gina Pistol. Prezentatoarea TV a primit din partea lui Smiley un cadou inedit, care a bucurat-o foarte tare. De dimineață, în ghete, Gina a găsit o pereche de botoșei pentru fetița ei. Vedeta a fost surprinsă de cadoul primit și s-a emoționat, la fel cum au făcut-o și urmăritorii ei de pe Instagram.

De asemenea, Gina le-a arătat și internauților surpriza pe care a găsit-o, iar postarea ei a adunat numeroase aprecieri și comentarii pozitive.

Gina Pistol și Smiley se află în una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să fie părinți și până atunci fac toate pregătirile necesare. Gina Pistol este în al doilea trimestru de sarcină și doar câteva luni o mai despart de ziua în care își va strânge fetița în brațe.

Celebrul cuplu a făcut marele anunț în luna septembrie, publicând un clip emoționant pe YouTube, în care cei doi au dezvăluit că urmează să devină părinți. Gina Pistol s-a bucurat enorm când a aflat că este însărcinată, mai ales pentru că medicul îi spusese că șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mici în cazul ei. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.