Dulce Maria a devenit mămică. Iată primele imagini cu fetița actriței din Rebelde!

Dulce Maria, celebra actriță din Rebelde, și soțul ei, Paco Alvarez, au devenit părinții unei fetițe.

Dulce Maria, celebra actriță din Rebelde, și soțul ei, Paco Alvarez, au devenit părinții unei fetițe. Artista a confirmat fericitul eveniment, prin intermediul unei fotografii publicate pe Instagram, alături de un mesaj emoționant, prin care a dezvăluit și numele ales pentru fiica ei.

Nu există cuvinte care să poată exprima tot ceea ce simt… mai întâi mulțumiri infinite lui Dumnezeu pentru că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții, expresia iubirii noastre imense… o experiență care îți transformă viața și o împarte într-un trecut și un viitor și nu știi cât de mult ai putea suporta, dar iubirea te face mai puternic… totul a meritat ca să te pot cunoaște și să te pot avea în brațe, micuța mea luptătoare. Mulțumesc, @pacoalvarez, pentru că ești cel mai bun tată pentru fiica noastră frumoasă care a venit pe lume să ne schimbe viața. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit că voi face totul pentru a fi cea mai bună mamă pentru tine”, a transmis Dulce Maria pe Instagram.

Cântăreața a dezvăluit că este însărcinată în luna iulie, în mijlocul pandemiei, publicând atunci o imagine cu ea și soțul ei, alături de un test de sarcină pozitiv.

Între timp, foștii săi colegi din trupa RBD au anunțat în această toamnă că se reunesc pentru un concert special, după 12 ani de la ultimul lor show împreună. De asemenea, RBD a lansat și o piesă nouă - „Siempre He Estado Aqui , însă Dulce Maria nu s-a putut alătura proiectului, deoarece se afla în ultimele săptămâni de sarcină.

Într-un live pe Instagram, Christian Chavez a vorbit deschis despre revenirea trupei RBD și a dezvăluit care este motivul pentru care Dulce Maria nu li se va alătura.

Dulce a anulat totul din scurt, deoarece urmează să nască și își dorește să petreacă timp cu fetița ei, iar noi înțelegem asta perfect. Însă, nu putem să nu celebrăm alături de fanii noștri, muzica trupei RBD, pentru că este ceva minunat”, a spus Christian Chavez, pe Instagram.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.