FOTO | Ți-o amintești pe doamna cu porumbei din „Home Alone 2”? Cum arată actrița la 28 de ani de la lansarea filmului

Cum arată Brenda Fricker la 75 de ani.

„Home Alone 2” a avut cel puțin la fel de mult succes ca primul film din serie. An de an, cele două filme strâng mii de telespectatori în fața micior ecrane și nu există Crăciun fără peripețiile lui Kevin.

Fanii sunt atât de înfocați încât știu deja tot ceea ce urmează să se întâmple, au învățat pe de rost replicile și s-au atașat de fiecare personaj în parte. La fel s-a întâmplat și cu doamna cu porumbei din Central Park.

Interpretată de Brenda Fricker, acesta este unul dintre personajele care dau farmec filmului. Deși la început îl sperie pe Kevin, se dovedește a fi ajutorul lui de nădejde și în final, îl salvează din mâna tâlharilor.

Actrița, acum în vârstă de 76 de ani, a apărut în numeroase filme cunoscute, iar în 1990 a devenit prima femeie din Irlanda care a câștigat un Oscar. Trofeul i-a fost acordat pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru filmul „My Left Foot”.

Născută în Dublin, ea și-a început cariera ca jurnalist la Irish Times, însă la 19 ani și-a îndreptat atenția spre actorie. Totuși, trecerea s-a produs „din întâmplare", așa cum avea să mărturisească aceasta peste ani.

La începutul anului, Brenda Fricker a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se îndrepta se platoul unui show TV la care a participat.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.