Kim Kardashian, ținta glumelor pe Internet, din cauza decorațiunilor sale de Crăciun

Kim Kardashian nu scapă de criticile acide, nici măcar la final de an.

Kim Kardashian nu scapă de criticile acide, nici măcar la final de an. De data aceasta, fanii au criticat-o pe soția lui Kanye West, pentru modul în care aceasta și-a decorat casa din Los Angeles, cu ocazia sărbătorilor.

Kim Kardashian a ales o serie de decorațiuni simple, însă, fanii nu au fost deloc încântați de alegerile vedetei.

Nu am urât niciodată decorațiunile de Crăciun ale cuiva, dar pe cele ale lui Kim Kardashian da”, „Imaginați-vă că aveți banii lui Kim K și o casă atât de urâtă”, „Casa aia seamănă cu o morgă”, sunt câteva dintre comentariile acide ale fanilor.

Anul acesta, Kim și Kanye West vor petrece Crăciunul în familie, în ciuda zvonurilor conform cărora relația dintre cei doi nu ar fi mai la fel de solidă. Anul acesta, rapper-ul a făcut publice mai multe detalii din viața sa de familie, lucru care a deranjat-o pe Kim. Printre ceea ce a spus s-a numărat și faptul că el și soția lui, Kim Kardashian, luau în considerare să nu păstreze primul copil.

În urma declarațiilor controversate făcute de Kanye West, Kim ar fi fost destul de îngrijorată cu privire la viitorul ei alături de rapper și s-ar fi gândit și la posibilitatea de a divorța, însă nu ar fi vrut să îl părăsească pe Kanye într-un moment atât de dificil.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.