Kiss FM & Kiss TV premiază „Videoclipul Anului” în cadrul galei „The Artist Awards”

Kiss FM și Kiss TV vor premia în cadrul galei „Videoclipul anului 2020”.

Actorii de la Hollywood așteaptă în fiecare an cu sufletul la gură gala Premiilor Oscar, în timp ce starurile de televiziune visează la un Emmy, iar cântăreții la un Grammy. Cam asta se întâmplă pe tărâmul american, însă, în România, artiștii și influencerii așteaptă cu nerăbdare gala „The Artist Awards”. Anul acesta, mult-așteptatul eveniment va avea loc pe 28 decembrie și va fi difuzat pe Pro TV, începând cu ora 24:00. 

Alina Eremia, Andra, Antonia, Carla’s Dreams, DJ Project & Andia, INNA, Irina Rimes, Rengle, Roxen, The Motans și EMAA vor aduce la PRO TV, un spectacol formidabil, cât un an întreg de concerte și întâlniri cu publicul.

Și asta nu e tot! Kiss FM și Kiss TV vor premia în cadrul galei „Videoclipul anului 2020”. Oare la cine va ajunge marele trofeu? 

Colegii noștri OLiX și Dan Fințescu au fost prezenți la eveniment și ne-au povestit cum a decurs totul, mai ales că întreaga gală a avut loc pe timp de pandemie.

A fost fain. Multă lume, multi artiști, dansatori, cântăreți. Pe unii i-am recunoscut mai greu, pentru că toată lumea în backstage era cu mască. Toți aveau emoții pentru că nu mai urcaseră pe o scenă de aproape un an. Și toți abia așteaptă să revină concertele cu public și să scăpăm cât mai repede de 2020”, a transmis OLiX.
 
Totul a fost foarte profi organizat. Ne-am simțit super-safe. Din păcate n-am prea avut cum să socializăm cu lumea, cum se întâmplă de obicei la astfel de evenimente. S-a venit pe rând, s-a plecat repede. Așteptăm vremuri mai bune”, a spus Dan Fințescu.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.