Cine sunt marii câștigători ai galei The Artist Awards 2020

Iată cum arată lista completă a câștigătorilor galei The Artist Awards 2020.

Anul acesta, cea de-a doua ediție The Artist Awards a avut loc în perioada Sărbătorilor.  Însă, de data aceasta, gala muzicală  nu s-a desfășurat în fața unui public numeros, la fel ca primul eveniment din 2019. Gala „The Artist Awards” a fost difuzată pe 28 decembrie de PRO TV, iar în cadrul evenimentului au fost premiate 13 vedete din România. Trofeele au fost acordate pe baza voturilor acordate de fani. Mai mult, telespectatorii au avut parte de câteva show-uri extraordinare pregătite special de artiști pentru acest eveniment.

De asemenea, la ediția de anul acesta, colegii noștri OLiX și Dan Fințescu au fost prezenți pe covorul, dar și pe scenă, unde au acordat premiul pentru „Cel mai bun videoclip al anului”. Trofeul a ajuns la INNA, iar printre nominalizați s-au numărat și Antonia, Smiley și Carla's Dreams.

„E bine că ne vedem, că se întâmplă lucruri. Ne simțim artiști din nou, pentru că ne-a lipsit un astfel de eveniment, ne este dor să fim pe scenă, ne este dor să simțim toate emoțiile astea, să vedem dacă vom câștiga un premiu, dacă am fost votați. Cred că și ceilalți artiști sunt în asentimentul meu, simt că așa a fost pentru toată industria muzicală", a declarat Andra.

Mi-a fost dor de scenă, m-am bucurat că pot fi din nou acolo. Am avut chiar și o coregrafie. Dar fără oameni nu e același lucru. Și sper să revenim cât mai curând la normal”, a transmis Antonia.

Pe lângă artiștii din industria muzicală, la gala The Artist  au fost nominalizați artiștii și creatorii de conținut cu rezultate remarcabile în 2020, iar publicul și-a ales favoriții și i-a desemnat pe cei care au reușit cel mai mult în acest an să inspire prin creațiile lor și să ajungă cât mai aproape de sufletele oamenilor. Premiile au fost înmânate de către prezentatorii show-ului, Irina Rimes și Jorge.

Cine sunt câștigătorii galei The Artist Awards 2020

The Artist - Carla's Dreams

Favorite Artist – Antonia

Best Male – The Motans

Best Female – Andra

Best Trap Artist – Killa Fonic

Best New Artist – Olivia Addams

Best DJ/Electronic/ Dance – Sickotoy

Best Song – „Ce mai faci, străine?" – Smiley

Best Collaboration - Irina Rimes feat Carla’s Dreams (3 Inimi)

Best Video - Inna feat Farina – "Read my lips"

Best Tik Tok – Claudisky

Content Creator of The Year – Rovision

Beauty Award – Alina Ceușan

Tot în cadrul galei The Artist Awards au fost acordate și două premii speciale:

International Breakthrough - ROXEN, artista care a reușit în acest an să treacă granițele țării și să cucerească publicul din străinătate cu vocea sa unică și cu piesele care au fost și sunt în topurile muzicale din mai multe țări.

Career Achievement - DJ Project, trupa ce a făcut istorie în România, care de 20 de ani ocupă primele locuri ale topurilor cu piesele pe care le lansează și care se transformă cu rapiditate în adevărate hituri.

Iar dacă nu ai apucat să urmărești gala The Artist Awards, am ales pentru tine o parte din cele mai tari momente muzicale!

INNA

Alina Eremia

Antonia

Roxen

The Motans

DJ Project X Andia

Irina Rimes

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.