Urmărește acum tot concertul RBD! Trupa a revenit cu un show incendiar, după o pauză de 12 ani

Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann s-au reunit și au susținut împreună concertul virtual „Ser O Parecer”.

La 12 ani de la ultimul lor concert, trupa RBD a revenit în atenția fanilor cu un show special. Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann s-au reunit și au susținut împreună concertul virtual „Ser O Parecer”, care a avut loc pe 26 decembrie.

Pe parcursul programului de șase ore, fanii RBD din lumea întreagă au urmărit diferite clipuri din cariera trupei RBD, dar și un concert inedit, la care au participat doar patru din membrii celebrei formații latino.

Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann au cântat toate piesele îndrăgite de public, de la „Nuestro Amor”, până la „Rebelde” sau „Besame Sin Miedo”. Iar în timpul concertului, cei patru artiști le-au dedicat câteva piese și foștilor colegi, Dulce Maria și Alfonso Herrera, care nu s-au alăturat acestei reuniuni.

De asemenea, în timpul show-ului, artiștii au schimbat mai multe ținute, dar și diferite fundaluri. Așa că întregul concert a fost unul plin de culoare, iar fanii cu siguranță au savurat fiecare moment.

Urmărește acum tot concertul trupei RBD!

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.