FOTO | Un celebru artist român a devenit tătic în secret! Iată prima fotografie cu bebelușul

Vești bune pentru UDDI la început de an!

Noul an a venit cu un cadou de neprețuit pentru UDDI. Artistul a devenit tată pentru prima oară, după ce el și iubita sa au ținut totul secret.

El a dat vestea prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram. Acolo, UDDI a postat o prima imagine cu băiețelul său nou-născut și le-a dezvăluit fanilor numele micuțului.

„#Jahblessed #Solomon”, a scris acesta, în dreptul imaginii cu fiul său. Bineînțeles felicitările și urările pentru proaspătul tătic nu au întâziat să apară. El le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit.

Totuși, până acum nu știm cine este mama copilului său. După ce în urmă cu doi ani, s-a despărțit cu scandal de Maria Roșioru, artistul este a devenit extrem de secretos cu viața lui privată.

În 2019, cei doi s-au despărțit după patru ani de relație și și-au aruncat cuvinte grele prin mesajele acide postate pe rețelele de socializare. Ulterior, acesta le-a cerut scuze tuturor.

„Am trecut prin momente foarte grele cu familia și cu fosta iubită, pe care am iubit-o enorm, nu am știut cum să reacționez și am acționat greșit și la suparare. Îmi cer scuze în primul rând față de fosta iubită și de toți cei pe care i-am supărat! Rog înțelegere! Vă mulțumesc!”, a scris Uddi la acea vreme.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.