FOTO | Tunsori de bărbați. Ce spune felul în care îți aranjezi părul despre personalitatea ta

Spune-mi cum te tunzi, ca să-ți spun cine ești.

Se spune că atunci când vrem să facem o schimbare în viața noastră, ne schimbăm tunsoarea. Felul în care ne aranjăm părul spune multe despre noi. De exemplu, în timp ce o persoană cu părul lung transmite creativitate, despre cei care au renunțat de tot la păr, se spune că sunt mai înțelepți.

Iată câteva exemple de frezuri purtate de starurile de la Hollywood, pentru a ilustra care este legătura dintre personalitatea acesteia şi modul în care îşi aranjează părul.

Părul lung

De obicei, părul lung transmite feminitate. Însă, ce se întâmplă în cazul bărbaților care aleg o astfel de tunsoare? Ei bine, cei care preferă să poarte părul lung sunt fiinţe extrem de creative, care te duc cu gândul la prințul din poveste. Însă, cel mai important este ca părul să fie îngrijit, spălat şi aranjat.

Mai scurt pe laterale şi la ceafă

Această tunsoare este destul de frecventă pentru bărbaţii care vor să fie puternici şi atrăgători. Dar, se pare că pentru această frizură optează şi bărbaţii geloşi. Totuși, este greu să îi diferențiezi, mai ales că jumătate din populația planetei alege să se tundă așa.

Fără păr, fără probleme

Ai spune că cei care nu au păr nu au ce căuta în acest articol despre tunsori. Nimic mai greșit! În plus, bărbații care aleg să renunțe la păr atunci când căderea nu mai poate fi evitată, sunt chiar foarte bine văzuți de ceilalți. Ei sunt considerați foarte intel

igenţi şi înţelegători. Nu sunt ușor de influenţat, ci dimpotrivă, sunt familiști convinși şi loiali.

Cu cărare pe mijloc

Această tunsoare este cel mai probabil aleasă de un bărbat muncitor, perseverent, capabil să-şi atingă obiectivele. 

Breton ridicat

Această tunsoare este cea mai potrivită pentru visători și cei nostalgici după vremurile când aceasta era în tendinţe. În general, cei care preferă acest look sunt tipi plini de umor, cărora le place să fie în centrul atenţiei.

Păr mediu, cu cărare lateral

Cu siguranță o tunsoare pentru cei romantici. Însă, pentru a obţine o astfel de frezură este nevoie de timp, iar asta înseamnă că persoana respectivă îşi organizează bine viaţa sau că nu are responsabilităţi.

Tunsoarea „ia-mă pierdut”

Aceasta este tunsoarea preferată de un bărbat încrezător. Un bărbat musculos, care poartă o cămaşă în carouri şi barbă, desigur. Acest tip ţine pasul cu vremurile.

Părul prins în moţ

În acest caz vorbim despre un om foarte încrezător, căruia nu îi este teamă de critici. Este genul care cade mereu în picioare și cu siguranță nu va trece neobservat.

FOTO: Bright Side

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.