Ce se întâmplă între Speak și Ștefania. De ce artista nu mai poartă inelul de logodnă?

Relația dintre Speak și Ștefania a ridicat semne de întrebare în ultimele zile.

Relația dintre Speak și Ștefania a ridicat semne de întrebare în ultimele zile, după ce în mediul online s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă.

Între timp, cântăreața a dezvăluit care este motivul pentru care a renunțat să mai poarte inelul de logodnă și a oferit detalii despre relația sa cu Speak.

Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat Ștefania, în cadrul unei emisiuni TV. 

Ștefania și Speak nu au ales o dată pentru nuntă, însă, au subliniat că vor să aibă loc după ce se va încheia pandemia, când va fi totul în siguranță.

Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak, într-un interviu pentru OkMagazine.

Cei doi formează un cuplu de mai bine de trei ani, iar artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în cadrul unui show TV, anul trecut.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.