Ce se va întâmpla cu trupa RBD în 2021?

Maite Perroni a vorbit despre viitorul trupei RBD!

Pe 26 decembrie, trupa RBD s-a reunit special pentru un concert virtual, care s-a bucurat de un adevărat succes, fiind urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Show-ul aniversar „Ser o Parecer: The Global Virtual Union” a fost o surpriză minunată pentru fanii trupei RBD, care s-au bucurat nespus să îi vadă din nou împreună pe Anahi, Christian Chavez, Christopher von Uckermann și Maite Perroni.

Nu vrem să îi spunem o reuniune, deoarece nu va urma un turneu”, a spus Maite Perroni, în cadrul unui interviu pentru Good Housekeeping.

Cu toții avem interese diferite, responsabilități, așa că acest lucru nu va fi posibil. Dar ne-am bucurat că am reușit să fim împreună și să punem la cale acest moment frumos, așa că suntem încântați. Chiar ne-am dorit să pregătim ceva special pentru fanii din generația RBD”, a adăugat artista.

Conform declarațiilor oferite de Maite Perroni, trupa RBD nu are planuri mari pentru 2021, așa că nu ar trebui să ne așteptăm la un turneu european. Însă, ne putem aștepta la un nou single, poate chiar alături de Dulce Maria. Artista nu s-a putut alătura colegilor săi pentru concertul din decembrie, deoarece a născut de curând, însă, există o șansă ca aceasta să revină alături de RBD, în viitorul apropiat.

În luna decembrie a anului trecut, trupa RBD a lansat piesa „Siempre He Estado Aqui”, interpretată doar de patru dintre membrii originali ai formației. Iar tot atunci, întreaga discografie a trupei a devenit disponibilă pe toate platformele de streaming, așa că fanii RBD pot asculta acum piesele îndrăgitei formații pe Spotify, Deezer sau YouTube.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.