Vești bune pentru fanii serialului „Peaky Blinders”! Povestea familiei Shelby va avea parte de o continuare

„Peaky Blinders” urmează să ajungă la final, dar poveste familiei Shelby nu se termină aici!

Chiar dacă „Peaky Blinders” urmează să ajungă la final, povestea familiei Shelby nu se termină aici! Steven Knight, creatorul serialului, a confirmat că producția va avea o continuare sub forma unui film.

Vestea vine după ce s-a anunțat că cel de-al șaselea sezon, care urmează să fie lansat, va fi și ultimul, dar aventurile personajelor principale continuă „sub o altă formă”.

Într-un interviu acordat pentru Deadline, Steven Knight a declarat „Covid ne-a schimbat planurile. Dar pot spune că, de la început, planul meu a fost închei Peaky cu un film. Asta se va întâmpla”. Potrivit aceleiași publicații, creatorul și-a exprimat anterior dorința de a face și al șaptelea sezon, dar la fel cum s-a întâmplat cu toate producțiile, pandemia le-a pus bețe în roate.

După o lungă pauză de filmări, actorii s-au întors pe platourile de filmare și se pare că ne pregătesc noi surprize. „Peaky s-a întors și e incitant. După întârzierea filmărilor din cauza pandemiei COVID, familia noastră este într-un pericol constant și miza este mai mare ca niciodată”, a mai adăugat Knight.

Vorbind despre noul sezon care urmează să fie lansat, Caryn Mandabach, producătorul executiv al serialului „Peaky Blinders” a sugerat, de asemenea, că urmează multe surprize. „Sezonul șase marchează sfârșitul unei povești epice care a fascinat publicul încă de când a început, prima dată în 2013, dar povestea „Peaky Blinders” va trăi în continuare, cu siguranță”, a declarat ea.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.