Kiss Music News

Încă o artistă de la noi se mărită! Bibi a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme

Bibi și Antonio Pican s-au logodit!

Surprinză de proporții pentru Bibi, artista care o interpretează pe Rita în serialul „Profu”, difuzat pe PRO TV. Ea se pregătea pentru o vacanță de vis în Dubai, alături de iubitul ei, Antonio Pican, dar nu se aștepta la ce a urmat.

Bibi a fost cerută în căsătorie, chiar în aeroport, înainte de a se îmbarca. Vlogger-ul a pus la cale o cerere ca la carte și evident, a filmat totul.

Tânărul a înscenat un flagrant al unui procuror care îl acuză de furt. La un moment dat, „polițiștii” l-au pus în genunchi și l-au percheziționat. Acela a fost momentul în care a scos inelul de logodnă din rucsac și așa a început cererea în aeroport, de față cu părinții ei. Artista a izbucnit în lacrimi și fără dubii a răspuns „DA!”.

„Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranță ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră”, a declarat Bibi.

Urmărește întreg momentul emoționant aici!

Serialul „Profu”, în care aceasta joacă alături de Andi Vasluianu, Aida Economu și mulți alți actori și artiști, revine la PRO TV cu al doilea sezon. Premiera este programată pentru 11 februarie.

Nu uita de KISS4LOVE! Poți câștiga o excursie pentru doi, la munte sau în Deltă, în valoare de 3.500 de lei, dacă îi convingi pe Rusu și Andrei că ai suflet de poet. Kiss FM îți face cinste cu o vacanță în doi, all inclusive! Află mai multe despre concurs aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.