Cele mai amuzante reacții după divorțul lui Kim Kardashian de Kanye West

Kim Kardashian a înaintat actele pentru divorțul de rapperul Kanye West, după șase ani și jumătate de căsnicie.

Kim Kardashian a înaintat actele pentru divorțul de rapperul Kanye West, după șase ani și jumătate de căsnicie.

Cei doi s-au cunoscut în 2012, iar în 2013, aceștia au devenit părinții unei fetițe. În același an, cântărețul a cerut-o de soție pe Kim, iar nunta a avut loc într-o fortăreață medievală din Florența.

Nu se știe deocamdată ce motive au împins-o pe Kim Kardashian să aleagă drumul despărțirii, însă, relația celor doi nu ar mai fi funcționat de mai multă vreme.

Despărțirea dintre Kim și Kanye a stârnit o mulțime de reacții în mediul online, acolo unde utilizatorii de pe Twitter s-au întrecut în postări amuzante. Iată care au fost cele mai funny reacții, care au ajuns virale!

Cel puțin Kim și Kanye nu vor trebui să se lupte pentru mobilă și operele de artă”, a scris un utilizator pe Twitter, făcând referire la casa cuplului, decorată în stil minimalist.

 

Adevăratul motiv pentru care Kim și Kanye au divorțat este acesta..., a scris un alt utilizator, care a publicat clipul următor.

 

Kim și Kanye divorțează? Eu, încercând să par surprinsă”, a fost reacția unei alte utilizatoare.

„Kanye West, alergând să scrie un nou album despre divorțul de Kim Kardashian”, a scris un utilizator pe Twitter, publicând clipul de mai jos.

Kris Jenner, după ce a trimis știrea despre divorțul lui Kim celor de la TMZ”, a fost încă una dintre postările amuzante, însoțite de clipul de mai jos.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.