Oh, no! Jonas Brothers se despart din nou? Ce spun cei trei frați!

Trupa Jonas Brothers se va destrăma din nou? Iată ce planuri au cei trei frați!

În ultima perioadă, în presa americană s-a tot zvonit că trupa Jonas Brothers s-ar despărți din nou. Motivele? Nick a lansat o piesă solo, iar Joe s-a reîntors în lumea filmului, pentru a juca într-o producție coreeană.

Însă, cei trei frați au clarificat aceste zvonuri și au dezvăluit că urmează să lanseze muzică nouă împreună, așa că vor continua să cânte în aceeași formulă.

Pe 24 februarie, băieții au aniversat cea de-a doua aniversare a reuniunii lor, iar cu această ocazie și-au surprins fanii cu o postare emoționantă.

Aceasta zi  înseamnă mult pentru noi, ne-a readus împreună, am început să facem iar muzică, ne-am întors pe drumul pe care am pornit, am revăzut toate fețele fanilor din mulțime și v-am ascultat poveștile. Pentru noi 2019 a fost atât de special, pentru că voi sunteți minunați... Avem cei mai tari fani din lume și vă iubim atât de mult. Avem o grămadă de lucruri minunate pregătite pentru voi și abia așteptăm să le ascultați”, au transmis membrii trupei Jonas Brothers.

Probabil că aceștia au simțit nevoia de a clarifica zvonurile unei potențiale despărțiri, după ce Nick a anunțat că va lansa o piesă solo – „Spaceman”, în timp ce Joe a primit un rol în filmul de război – „Devotion”.

Totuși, anul trecut, în luna februarie, cei trei frați au dezvăluit că au muncit din greu la un nou album, însă pandemia de coronavirus le-a cam dat planurile peste cap. Așa că cel mai probabil vom asculta noul album abia în 2021.

Până ne vom bucura de muzică nouă din partea băieților, te invităm să asculți noul single al lui Nick Jonas! Iar pentru mai multă muzică nouă de la artiștii tăi preferați, poți asculta Kiss Xtra, exclusiv pe Soundis.ro!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.