VIDEO | Thalia, aspru criticată de fani în mediul online. Cu ce a greșit artista?

Thalia le-a răspuns fanilor printr-un clip amuzant făcut pe TikTok.

Thalia este una dintre cele mai cunoscute artiste de origine mexicană. De-a lungul anilor, ea a cucerit oamenii din lumea întreagă cu rolurile sale din telenovele precum „Maria Mercedes”, „Quinceañera”, „Marimar”, „Sărmana Maria” sau „Rosalinda”.

Acum, la aproape 50 de ani, actrița arată la fel de bine ca în tinerețe, dar se confruntă cu tot felul de controverse în privința operațiilor sale estetice. După ce a fost acuzată că și-a scos două coaste pentru a avea talia mai subțire, mai nou, fanii o critică pentru imaginile de pe rețelele de socializare. Ei susțin că Thalia apelează în mod excesiv la Photoshop și filtre, încercând să atragă și mai mult atenția.

Fără să dea prea multe explicații, aceasta a încercat să trateze subiectul, așa cum ne-a obișnuit, cu simțul umorului. Ea a postat un video pe TikTok, prin care se amuză de aceste zvonuri și subliniază faptul că este autentică.

„Mă distrez mult cu acest #tiktok pentru că oferă posibilitatea de a face lucruri de felul acesta. Autentică și originală din anii ’90. La un moment dat vă voi surprinde. Veți vedea”, a scris artista în descriere.

În ceea ce privește modul în care Thalia reușește să se mențină în formă, ea a declarat în repetate rânduri că face sport și urmează o dietă sănătoasă. De asemenea, de mai bine de 12 ani, ea se confruntă cu boala Lyme – o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe.

Câtăreața a vorbit în trecut despre problemele sale de sănătate și durerile cu care se confruntă în fiecare zi. „Puțini ştiu că în fiecare dimineaţă mă trezesc cu o durere îngrozitoare care se extinde în tot corpul. Mă simt de parcă m-ar călca un autobuz. Este o afecțiune care îți afectează starea de spirit. Lupt împotriva bolii Lyme în fiecare oră a vieţii mele. Sunt unele zile în care mă simt mai bine, în altele mă simt cumplit”.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.